Snuggs

Snuggs Menstruační kalhotky pro střední menstruaci XL

1 ks
749,90 Kč 749,90 Kč/ks

Doručení už do 60 minut

80+ zákazníků má v Oblíbených

Země původu: Česká republika,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Menstruační kalhotky Snuggs jsou ekologickou náhradou za vložky a tampóny. Jsou velice pohodlné, srovnatelné s klasickými kalhotkami, vypratelné a znovupoužitelné

Tento model slouží jako plnohodnotná náhrada za vložky a tampóny pro ženy se slabou a střední menstruací. Pokud má žena silnou menstruaci, jsou vhodné jako pojistka k tampónu nebo kalíšku či ve dny, kdy mají menstruaci slabší.

Funkční vrstva kalhotek pojme 23 tampóny, doporučujeme kalhotky nosit max. 810 hodin.

Výhody menstruačních kalhotek:

  • vyrobené z vysoce kvalitního high-tech materiálu
  • savé a nepropustné
  • pohodlné – tenké jako ostatní spodní prádlo

Certifikováno OEKO-TEX standardem zaručující zdravotní nezávadnost. A jsou eticky vyrobené v České republice.

Tabulka velikostí

Použití

Menstruační kalhotky na sobě můžete mít 8–12 hodin. K tomu nepotřebujete jinou menstruační pomůcku. Po použití je stačí vyprat a můžete je používat znovu a znovu. Takto vám vydrží 1–2 roky.

Po použití opláchněte ve studené vodě ve sprše nebo v umyvadle. Poté dejte do pračky a vyperte až na 40 °C v tekutém prášku bez aviváže. Můžete prát i s ostatním prádlem. Po vyprání usušte a použijte znovu. Kalhotky jsou většinou do rána suché a připravené k dalšímu použití.

Pokud máte slabou a střední menstruaci, můžete je nosit jako plnohodnotnou náhradu místo vložek a tamponů. Se silnou menstruací je doporučujeme použít jako "pojistku" při používání kalíšku nebo tamponu.

O výrobci

Snuggswear je nová česká společnost, která vznikla s cílem pomáhat ženám během jejich dnů. Snuggs je budována na etické a lokální výrobě. Český podnik chce ženám zajistit pohodlí, svobodu a zároveň se snaží nezatěžovat životní prostředí a hledá udržitelné cesty pro růst.

Na vývoji se podílí špičkoví inženýři a odborníci, kteří se zabývají materiály do extrémních podmínek. Přináší tyto inovace do běžného života, k menstruaci, protože se jedná o podobné principy a mnohdy i extrémnější podmínky. Spojují tak fyzické a mentální zdraví s inženýrstvím i módními trendy. Díky zpětné vazbě zákaznic vylepšují produkty každý den.

Výrobce

Snuggswear s.r.o.
Běhounská 5/18,
Brno-město  602 00
Česká republika

TĚLO KALHOTEK - 86% nylon, 14% elastan
SAVÁ VRSTVA - 100% polyester ABSORPČNÍ VRSTVA - 100% bavlna NEPROPUSTNÁ MEMBRÁNA - 95% bavlna, 5% PUL