Komvida

Komvida BIO Kombucha Gingervida

250 ml
ChlazenéBIO
67,20 Kč 268,80 Kč/l

Doručení už do 60 minut

70+ zákazníků pravidelně nakupuje

Země původu: Španělsko,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Komvida Organic Kombucha je BIO nepasterizovaný nápoj.

Tento nápoj pili již v dávných dobách samurajové. Získává se přirozenou fermentací zeleného čaje a cukru. Fermentaci vykonává kolonie bakterií a kvasinek zvaná scoby. Druhá fermentace dodá drinku chuť zázvoru a citronu.

Komvida je alternativou nápoje, který můžete pít během celého dne. Je balená ve skle a 100% organická. Obsahuje přírodní bublinky a příchuť, kterou si zamilujete.

Použití

Před otevřením promíchejte, ale netřeste. Mohou vzniknout usazeniny, jde o přirozený proces. Můžete vypít i se sedimentem. Podávejte dobře vychlazené.

O výrobci

Společnost Komvida Kombucha, S.L. založily dvě mladé podnikatelky, Nuria a Bea. Inspiraci na výrobu kombuchy získaly při cestování Kalifornií. Kombuchu vyrábí řemeslným a udržitelným způsobem v jihozápadním Španělsku.

Skladování

Skladujte v chladničce při teplotách 2–8 °C. Po otevření spotřebujte do 7 dnů.

Výrobce

Komvida Kombucha, S.L.
Pol. Ind. Frexnense, 31.
06340 Fregenal de la Sierra, Badajoz
Španělsko

Trvanlivost

Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 151 dní.

Garantovaná minimální trvanlivost tohoto produktu od doručení nákupu: 60 dní.Pokud by minimální trvanlivost tohoto zboží byla ve vašem nákupu menší, kontaktujte nás a my vám vrátíme zaplacenou cenu zboží v kreditech. Nevztahuje se na zboží ze sekce Zachraň jídlo.

Složení

Voda
Zelený čaj2 %
Třtinový cukr
*z ekologického zemědělství
Kultura kombuchy
Symbióza mikroorganismů a kvasinek
Zázvor a citron v různém poměru1.5 %

Nutriční hodnoty na 100 ml

Energetická hodnota43 kJ/10 kCal
Tuky0.13 g
z toho nasycené mastné kyseliny0.1 g
Sacharidy2.55 g
z toho cukry1.85 g
Bílkoviny0.3 g
Sůl0.013 g
Vláknina0 g