Komvida
Komvida BIO Kombucha Gingervida sklo
250 mlDoručení už do 60 minut
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Komvida Organic Kombucha je BIO nepasterizovaný nápoj.
Tento nápoj pili již v dávných dobách samurajové. Získává se přirozenou fermentací zeleného čaje a cukru. Fermentaci vykonává kolonie bakterií a kvasinek zvaná scoby. Druhá fermentace dodá drinku chuť zázvoru a citronu.
Komvida je alternativou nápoje, který můžete pít během celého dne. Je balená ve skle a 100% organická. Obsahuje přírodní bublinky a příchuť, kterou si zamilujete.
Použití
Před otevřením promíchejte, ale netřeste. Mohou vzniknout usazeniny, jde o přirozený proces. Můžete vypít i se sedimentem. Podávejte dobře vychlazené.
O výrobci
Společnost Komvida Kombucha, S.L. založily dvě mladé podnikatelky, Nuria a Bea. Inspiraci na výrobu kombuchy získaly při cestování Kalifornií. Kombuchu vyrábí řemeslným a udržitelným způsobem v jihozápadním Španělsku.
Skladování
Skladujte v chladničce při teplotách 2–8 °C. Po otevření spotřebujte do 7 dnů.
Výrobce
Komvida Kombucha, S.L.
Pol. Ind. Frexnense, 31.
06340 Fregenal de la Sierra, Badajoz
Španělsko
Složení
Voda | |
Zelený čaj | 2 % |
Třtinový cukr | |
*z ekologického zemědělství | |
Kultura kombuchy | |
Symbióza mikroorganismů a kvasinek | |
Zázvor a citron v různém poměru | 1.5 % |
Nutriční hodnoty na 100 ml
Energetická hodnota | 43 kJ/10 kCal |
Tuky | 0.13 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0.1 g |
Sacharidy | 2.55 g |
z toho cukry | 1.85 g |
Bílkoviny | 0.3 g |
Sůl | 0.013 g |
Vláknina | 0 g |