Výhodná cena

Felix

Felix shreds Kapsičky hovězí, kuře, kachna a krůta pro kočky (12×80 g)

0,96 kg
Nabídka do 12. 5.
179,91 Kč 
187,41 Kč/kg

Doručení už do 60 minut

40+ zákazníků pravidelně nakupuje

Země původu: Polsko,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Kapsičky Felix Tasty Shreds je výběr ve šťávě s trhanými kousky pro dospělé kočky. 

Uspokojí denní potřeby vaší kočky, pokud jsou podávány podle krmného návodu.

Balení obsahuje:

  • 3 kapsičky s hovězím
  • 3 kapsičky s kuřetem
  • 3 kapsičky s kachnou
  • 3 kapsičky s krůtou

Balení obsahuje 12 kapsiček.

Použití

Dospělou kočku o průměrné hmotnosti 4 kg krmte čtyřmi kapsičkami denně, nejméně ve dvou samostatných dávkách. Uvedená krmná dávka je určená pro středně aktivní dospělé kočky v přirozeném prostředí.

Individuální potřeby se mohou lišit, a krmnou dávku je proto nutné přizpůsobit tak, aby si vaše kočka udržela optimální hmotnost. Podávejte při pokojové teplotě. Čistá čerstvá pitná voda by měla být vždy k dispozici.

O výrobci

Nestlé je švýcarská nadnárodní společnost se sídlem ve Vevey ve Švýcarsku. Firma byla založena v roce 1866 a pojmenována podle švýcarského chemika Henriho Nestlé. Společnost vyrábí širokou škálu produktů jako potraviny pro děti, balenou vodu a nápoje, cereálie, kávu, cukrovinky, mléčné produkty, zmrzliny, mražené pizzy nebo žrádlo pro domácí mazlíčky.

Skladování

Neotevřenou kapsičku skladujte na suchém a chladném místě.

Výrobce

Nestlé Česko s.r.o.
Mezi Vodami 2035/31
143 20 Praha 4
Česká republika

"s hovězím: maso a výrobky živočišného původu* (18 %, z toho hovězí 4 %), bílkovinné extrakty rostlinného původu, ryby a vedlejší výrobky z ryb, minerální látky, oleje a tuky, vedlejší výrobky rostlinného původu, cukry. *kousky: 54 % masa a výrobků živočišného původu
s kuřecím: maso a výrobky živočišného původu* (18 %, z toho kuřecí 4 %), bílkovinné extrakty rostlinného původu, ryby a vedlejší výrobky z ryb, minerální látky, oleje a tuky, vedlejší výrobky rostlinného původu, cukry. *kousky: 54 % masa a výrobků živočišného původu s kachnou: maso a výrobky živočišného původu* (18 %, z toho kachna 4 %), bílkovinné extrakty rostlinného původu, ryby a vedlejší výrobky z ryb, minerální látky, oleje a tuky, vedlejší výrobky rostlinného původu, cukry. *kousky: 54 % masa a výrobků živočišného původu s krůtou: maso a výrobky živočišného původu* (18 %, z toho krůta 4 %), bílkovinné extrakty rostlinného původu, ryby a vedlejší výrobky z ryb, minerální látky, oleje a tuky, vedlejší výrobky rostlinného původu, cukry. *kousky: 54 % masa a výrobků živočišného původu"