Manufaktura

Manufaktura Zvláčňující rostlinné mýdlo Růže

150 g
179,90 Kč 1 199,33 Kč/kg

Doručení už do 60 minut

500+ zákazníků má v Oblíbených

Země původu: Česká republika,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Jemné tuhé mýdlo na ruce a tělo s výtažkem z růží, mandlovým olejem, glycerinem a vřídelní solí. Vytváří bohatou pěnu, která zanechá vaší pokožku hedvábně hladkou a provoněnou. Díky svým hydratačním účinkům je vhodné pro všechny typy pokožky včetně suché a citlivé. Má čistě rostlinné složení a je tak vhodné i pro vegany.

Mýdlo má praktický oblý tvar, který dobře padne do ruky a díky obsahu sušených růžových květů poskytne i jemný peelingový účinek. Je velice pevné takže se nemusíte bát jeho rozpadnutí, vyschnutí nebo popraskání. Lze ho využít také pro provonění celého prádelníku. Tuhé mýdlo navíc vydrží mnohem déle než tekuté, a je tak více ekologické.

Použití

Navlhčete mýdlo pod tekoucí vodou, vytvořte pěnu a důkladně umyjte celé tělo nebo ruce. Poté opláchněte pod tekoucí vodou a užívejte si pocit dokonalé čistoty s vůní romantické růže.

O výrobci

Manufaktura je 100% česká značka originální a kvalitní kosmetiky, díky které lze každou koupelnu proměnit v místo pro krásu, klid a relaxaci. Manufaktura byla založena roku 1991.

Kosmetiku inspirovanou českou historií, tradicí a přírodou vyvíjí a vyrábí v pražských Čakovicích.

Zakládá si na poctivé kvalitě, lokálním původu produktů, surovin, obalů, nápaditém designu a vysokém obsahu přírodních ingrediencí.

Manufaktura je velmi aktivní v oblasti ekologie a udržitelného rozvoje a jako první firma v ČR získala jediný mezinárodně uznávaný certifikát o netestování na zvířatech (HCS).

Výrobce

MANUFAKTURA s.r.o.
Melantrichova 970/17
Praha 1, 110 00
Česká republika

Sodium Palmate, Aqua, Sodium Palm Kernelate, Glycerin, Parfum, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Rosa Damascena Flower, Mineral Salts (Carlsbad Natural Salt), Tocopheryl Acetate, Sodium Chloride, Sodium Citrate, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Citric Acid, Citronellol, Geraniol, Linalool, Amyl Cinnamal, Limonene, Eugenol, CI 77891 (Titanium Dioxide), CI 17200