Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Ochutnejte prémiovou klobásu z Řeznictví a uzenářství U Dolejších.
Klobása obsahuje 85 % hovězího a vepřového masa. Použitá směs koření dodává originální chuť a vůni. Klobásy jsou zabaleny do přírodního vepřového střívka.
- Balení obsahuje 2 nožičky.
Klobása? Jedině od Dolejších!
Klobása je velmi oblíbená u gurmánů i mezi trampy. Recepturu na naši klobásu jsme pečlivě vyvíjeli a společně ji postavili na zkušenostech a umění mistrů řezníků, abychom pro vás připravili to nejlepší. Hrdě tedy můžeme říct, že klobásy byly vyrobeny podle vlastního speciálního receptu Řeznictví a uzenářství U Dolejších pouze pro Rohlík!
Balení obsahuje dvě klobásy.
Použití
Klobása nejlépe chutná ogrilovaná, s hořčicí křenem a chlebem.
Z klobásy můžete připravit i pohoštění pro své přátelé ve formě masových mís.
Příběh Řeznictví a uzenářství U Dolejších
Řeznictví a uzenářství U Dolejších bylo založeno v roce 1901 Jaroslavem Dolejším. Po uvedení firmy do všeobecného povědomí jak v Davli, tak v okolí, převzal firmu od svého otce Jaroslava syn František. Svým jménem založil tradici jména, které firmu zdobí dodnes. František (1.) navýšil počet pracovníků i sortiment výrobků a řeznictví udržel i v době války.
V provozu pokračoval až do konce 40. let, kdy musel podnikání ukončit. Jeho synovi Františkovi se přes nepřízeň osudu podařilo vystudovat a stal se váženým odborníkem v masném průmyslu. Po pádu komunismu další z Františků (3. František v pořadí) společně se svým dědou uvedli firmu zpět do provozu. Spolu trávili v práci celé dny a noci po dobu několika let stejně jako zbytek rodiny. Společnými rodinnými silami se firma začala opět zvedat a získávat si zpět své jméno zaniklé během dob komunismu. Díky vytrvalé práci a úsilí je nyní Řeznictví a uzenářství U Dolejších s.r.o. renomovanou firmou známou svou kvalitou a otevřeností k zákazníkům.
Jak probíhá výroba
Nových poznatků využívají s ohledem na neměnné zákony řeznického řemesla. Jejich společnost tak doplňuje široké spektrum uzenářských organizací na trhu o dobře zavedenou rodinnou firmu a rozšiřuje zákazníkům možnost svobodného výběru.
Kvalita výrobků je pro Řeznictví a uzenářství U Dolejších nade vše. Všechny produkty jsou neustále kontrolovány z hlediska stability jejich kvality. Přidanou hodnotou je rodinný přístup k výrobě i mezi samotnými pracovníky. Majitel firmy je nedílnou součástí týmu a nejen, že dohlíží na kvalitu výroby, ale i na dobrou náladu. Atmosféra ve firmě tak dodává jejich výrobkům rozměr příjemné spolupráce a nadšení pro společnou věc.
Skladování
Skladujte při teplotě 0-5 °C. Po otevření spotřebujte do 48 hodin.
Výrobce
U Dolejších
Na Javorce 303
252 06 Davle
Česká republika
Kam s obalem?
Trvanlivost
Garantovaná minimální trvanlivost tohoto produktu od doručení nákupu: 4 dny.Pokud by minimální trvanlivost tohoto zboží byla ve vašem nákupu menší, kontaktujte nás a my vám vrátíme zaplacenou cenu zboží v kreditech. Nevztahuje se na zboží ze sekce Zachraň jídlo.hovězí zadní 39%, hovězí přední 27%, vepřový bok 24%, voda, jedlá sůl, směs koření, stabilizátor: dusitan sodný, jedlé vepřové střevo
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota | 1085 kJ/262 kCal |
Tuky | 21 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 7.2 g |
Sacharidy | 1 g |
z toho cukry | 0.9 g |
Bílkoviny | 16.9 g |
Sůl | 2 g |
Vláknina | 0 g |