Rohlík BEZ KOMPROMISU

Rohlik.cz Klobása z Rohlíku

cca 300 g

cca

 109,00 Kč 360,20 Kč/kg

Doručení už do 60 minut

70+ zákazníků pravidelně nakupuje

Cena pro Premium: 91,85 Kč
Země původu: Česká republika,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Ochutnejte prémiovou klobásu z Řeznictví a uzenářství U Dolejších. 

Klobása obsahuje 85 % hovězího a vepřového masa. Použitá směs koření dodává originální chuť a vůni. Klobásy jsou zabaleny do přírodního vepřového střívka.

Klobása? Jedině od Dolejších!

Klobása je velmi oblíbená u gurmánů i mezi trampy. Recepturu na naši klobásu jsme pečlivě vyvíjeli a společně ji postavili na zkušenostech a umění mistrů řezníků, abychom pro vás připravili to nejlepší. Hrdě tedy můžeme říct, že klobásy byly vyrobeny podle vlastního speciálního receptu Řeznictví a uzenářství U Dolejších pouze pro Rohlík!

Balení obsahuje dvě klobásy. 

Použití

Klobása nejlépe chutná ogrilovaná, s hořčicí křenem a chlebem. 

Z klobásy můžete připravit i pohoštění pro své přátelé ve formě masových mís.

Příběh Řeznictví a uzenářství U Dolejších

Řeznictví a uzenářství U Dolejších bylo založeno v roce 1901 Jaroslavem Dolejším. Po uvedení firmy do všeobecného povědomí jak v Davli, tak v okolí, převzal firmu od svého otce Jaroslava syn František. Svým jménem založil tradici jména, které firmu zdobí dodnes. František (1.) navýšil počet pracovníků i sortiment výrobků a řeznictví udržel i v době války.

V provozu pokračoval až do konce 40. let, kdy musel podnikání ukončit. Jeho synovi Františkovi se přes nepřízeň osudu podařilo vystudovat a stal se váženým odborníkem v masném průmyslu. Po pádu komunismu další z Františků (3. František v pořadí) společně se svým dědou uvedli firmu zpět do provozu. Spolu trávili v práci celé dny a noci po dobu několika let stejně jako zbytek rodiny. Společnými rodinnými silami se firma začala opět zvedat a získávat si zpět své jméno zaniklé během dob komunismu. Díky vytrvalé práci a úsilí je nyní Řeznictví a uzenářství U Dolejších s.r.o. renomovanou firmou známou svou kvalitou a otevřeností k zákazníkům.

Jak probíhá výroba 

Nových poznatků využívají s ohledem na neměnné zákony řeznického řemesla. Jejich společnost tak doplňuje široké spektrum uzenářských organizací na trhu o dobře zavedenou rodinnou firmu a rozšiřuje zákazníkům možnost svobodného výběru.

Kvalita výrobků je pro Řeznictví a uzenářství U Dolejších nade vše. Všechny produkty jsou neustále kontrolovány z hlediska stability jejich kvality. Přidanou hodnotou je rodinný přístup k výrobě i mezi samotnými pracovníky. Majitel firmy je nedílnou součástí týmu a nejen, že dohlíží na kvalitu výroby, ale i na dobrou náladu. Atmosféra ve firmě tak dodává jejich výrobkům rozměr příjemné spolupráce a nadšení pro společnou věc.

Skladování

Skladujte při teplotě 0-5 °C. Po otevření spotřebujte do 48 hodin.

Výrobce

U Dolejších
Na Javorce 303
252 06   Davle
Česká republika

Kam s obalem? 

Trvanlivost
Garantovaná minimální trvanlivost tohoto produktu od doručení nákupu: 4 dny.Pokud by minimální trvanlivost tohoto zboží byla ve vašem nákupu menší, kontaktujte nás a my vám vrátíme zaplacenou cenu zboží v kreditech. Nevztahuje se na zboží ze sekce Zachraň jídlo.

Složení

Hovězí zadní39 %
Hovězí přední27 %
Vepřový bok24 %
Voda
Jedlá sůl
Směs koření
Stabilizátor
E250 - Dusitan sodný
Přírodní vepřové střevo

Nutriční hodnoty na 100 g

Energetická hodnota1085 kJ/262 kCal
Tuky21 g
z toho nasycené mastné kyseliny7.2 g
Sacharidy1 g
z toho cukry0.9 g
Bílkoviny16.9 g
Sůl2 g
Vláknina0 g
Garantem a dodavetelem informací o éčkách je nezávislá organizace Fér potravina.