Sunar

Sunar Premium 2 pokračovací kojenecké mléko

0,7 kg
409,90 Kč  499,90 Kč*
585,57 Kč/kg
Doporučená cena

Doručení už do 60 minut

30+ zákazníků pravidelně nakupuje

Země původu: Švédsko,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Pokračovací kojenecké mléko Sunar Premium 2 je určené pro kojence od ukončeného 6. měsíce do 12 měsíců, kteří nemohou být kojeni. Je vyrobeno z plnotučného mléka a smetany a obsahuje unikátní kombinaci látek přirozeně se vyskytujících v mateřském mléce.

Pokračovací kojenecká mléčná výživa pro kojence od ukončeného 6. do 12. měsíce. Kojení je pro kojence nejlepším způsobem výživy. Pokud však kojení není možné nebo z nějakého důvodu kojení postupně ukončujete, vyzkoušejte Sunar Premium 2, kojenecké mléko, které splňuje veškeré požadavky na výživu kojence. Sunar Premium 2 je vyroben z plnotučného mléka a smetany, které dodávají mléku lahodnou chuť, takže ho děti lépe přijímají. Plnotučné mléko a smetana díky obsahu mléčného tuku přispívají k lepší vstřebatelnosti vitaminů* A, D, E, K rozpustných v tucích.

  • vynikající mléčná chuť
  • podpora imunity díky vitaminům* A, C a D
  • podpora správného vývoje díky obsahu železa*, které přispívá k rozvoji poznávacích funkcí a správnému vývoji imunitního systému
  • bez palmového oleje

*Vitaminy a železo jsou přidávány do veškeré kojenecké výživy v souladu s požadavky legislativy.

Když vybíráte kojenecké mléko, snažíte se vždy pro své dítě vybrat to nejlepší. Receptura Sunar Premium byla vyvíjena tak, aby byla složením co nejblíže mateřskému mléku, a tak poskytla děťátku všechny důležité živiny. Jeho hlavními složkami jsou proto plnotučné mléko a smetana, přirozené zdroje mléčného tuku. Ten je jednou z nejdůležitějších složek mateřského mléka a zajišťuje klíčovou roli ve výživě dítěte.

Kojenecká mléka Sunar se vyrábí ve Švédsku udržitelným a ekologickým způsobem z čerstvého kravského mléka a smetany v oblasti 2 biosférických rezervací UNESCO. Při výrobě jsou aplikovány pokročilé technologie výroby a samozřejmostí je velmi přísná kontrola kvality. Receptura byla vyvinuta experty z Hero Institute for Infant Nutrition, kteří spolupracují s předními zahraničními vědeckými odborníky na výživu, nemocnicemi a univerzitami.

Sunar Premium je k dispozici v praktické dóze. Balení v ochranné atmosféře zaručuje čerstvost mléčného prášku, praktická dóza pak jednoduché a přesné dávkování. Mléko tak připravíte i jednou rukou.

  • znovu-uzavíratelná dóza
  • praktické uchycení odměrky
  • hrana pro zarovnání prášku v odměrce
  • 100 % recyklovatelný obal

Použití

  1. Pečlivé si umyjte a osušte ruce. Vysterilizujte dudlík, lahev a kroužek tak, že je ponoříte do vařící vody na 10 minut.
  2. V jiné nádobě převařte pitnou vodu vhodnou pro kojence a nechte ji vychladnout např. ve vodní lázni na 40 °C. Vlijte požadované množství do vysterilizované lahve (dávkování viz tabulka). Nespotřebovanou převařenou vodu již pro další přípravu mléka nepoužívejte.
  3. Naplňte odměrku vrchovatě práškem, přebytek zarovnejte o plastovou hranu ve víčku a vsypte do lahve požadovaný počet odměrek (viz dávkovací tabulka). Dobře zavřete a důkladně protřepejte, až se prášek rozpustí. Používejte vždy pouze přiloženou odměrku.
  4. Před podáváním dítěti si zkontrolujte na vnitřní straně zápěstí, že teplota mléka není vyšší než 37-40 °C. Připravenou porci ihned podávejte.

Zarovnaná odměrka obsahuje 4,7 g Sunar Premium 2 a odpovídá 96,7 kJ (23,1 kcal). 100 ml Sunar Premium 2 = 3 zarovnané odměrky (14 g prášku) + 90 ml vody. Doporučené dávkování viz obal.

O výrobci

Hero Group je mezinárodní rodinná firma s mnohaletými zkušenostmi se zpracováním ovoce, vývojem a výrobou dětské výživy. V Čechách a na Slovensku působí firma od roku 2004. Mezi Hero značky působící v ČR patří kojenecká mléka a příkrmy pro kojence Sunar, cereální tyčinky CORNY a lahodné džemy Schwartau.

Upozornění

Kojení je pro novorozence a kojence nejlepší způsob výživy. Sunar Premium 2 je pokračovací mléčná kojenecká výživa v prášku. Je určen pouze pro výživu kojenců od ukončeného 6. měsíce věku dítěte v období odstavování nebo pokud nemohou být kojeny. Má být pouze součástí pestré a vyvážené stravy. Sunar Premium 2 není určen jako náhrada mateřského mléka během prvních šesti měsíců života. Rozhodnutí o zahájení podávání příkrmů, včetně jakékoli výjimky z pravidla věku šesti měsíců, by mělo být přijímáno pouze na radu nezávislých osob kvalifikovaných v lékařství, výživě nebo farmacii, nebo jiných odborníků odpovědných za péči o matku a dítě, v závislosti na individuálním růstu a vývojových potřebách konkrétního kojence. Pro zdraví kojenců je důležité důsledné dodržování návodu na přípravu a doporučení uvedených na obale výrobku. Potravina pro zvláštní výživu.

Skladování

Skladujte na suchém a tmavém místě při teplotě do 24 °C v dostatečné vzdálenosti od tepelných zdrojů. Neskladujte v chladničce. Vždy podávejte pouze čerstvě namíchanou porci. Připravenou porci spotřebujte do 2 hodin. Nespotřebovanou porci dále neuchovávejte a znova nepodávejte. Po přípravě každé dávky balení vždy pečlivě uzavřete a uložte na suchém a tmavém místě. Obsah otevřeného balení spotřebujte do 4 týdnů.

Výrobce

HERO CZECH s.r.o.
Radlická 751/113E
158 00  Praha 5
Česká republika 

Složení

Plnotučné mléko
Laktóza
Z mléka
Maltodextrin
Slunečnicový olej
Smetana
Koncentrát syrovátkové bílkoviny
Z mléka
Galaktooligosacharidy
Z mléka
Řepkový olej
Kokosový olej
E332 - Citronany draselné
Rybí olej
E341 - Fosforečnany vápenaté
E511 - Chlorid hořečnatý
Chlorid sodný
Cholin chlorid
L-askorbát sodný
Emulgátor
E322 - Lecitiny
E331 - Citronany sodné
Olej z Mortierella alpina
E170 - Uhličitany vápenaté
Taurin
Síran železnatý
L-askorbyl-6-palmitát
Inositol
L-karnitin
Síran zinečnatý
D-α-tokoferol
Nikotinamid
D-pantothenát vápenatý
Síran měďnatý
Retinyl palmitát
E101 - Riboflavin
Thiamin-hydrochlorid
Pyridoxin-hydrochlorid
Síran manganatý
Kyselina listová
Jodid draselný
Seleničitan sodný
Fytomenadion
D-biotin
Cholekalciferol
Kyanokobalamin
Zobrazit vše

Nutriční hodnoty na 100 g

Energetická hodnota291 kJ/69 kCal
Tuky3.4 g
z toho nasycené mastné kyseliny1.2 g
Sacharidy8.1 g
z toho cukry5.6 g
Bílkoviny1.4 g
Sůl0.06 g
Vláknina0.2 g

Alergeny

Ryby
Sójové boby
Mléko
Garantem a dodavetelem informací o éčkách je nezávislá organizace Fér potravina.
Obsah alergenů před konzumací vždy zkontrolujte na obalu výrobku.