Doktor Pekař
Doktor Pekař Bezlepkový bramborový knedlík
300 gBĚŽNĚ ČERSTVÉ 3 DNY
Doručení už do 60 minut
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Bramborový knedlík z kvalitní bezlepkové mouky, vařený v páře.
Bramborový knedlík se vyrábí pomocí nastrouhaných vařených brambor v kombinaci vařených jáhel a rýžové mouky. Při řezu je krásně vidět struktura vařených brambor.
Použití
Určeno k přímé konzumaci.
Knedlík nakrájejte na plátky, ohřejte a servírujte k vašemu oblíbenému jídlu. Hodí se např., k pečené huse.
O výrobci
Filozofie firmy Doktor Pekař je jednoduchá. Všichni, kdo musí nebo chtějí držet bezlepkovou dietu řeší denně problém s pečivem. Většina bezlepkového pečiva se kvalitou a trvanlivostí ani nepřibližuje pečivu běžnému. Mnoho celiaků doma peče svůj vlastní chléb, ale potýká se s kolísající kvalitou, a hlavně s trvanlivostí. U Doktora Pekaře se rozhodli to změnit, a proto vám přináší zcela novou kvalitu na trhu s bezlepkovým pečivem. Vyrábí 100% čerstvé bezlepkové pečivo nejvyšší kvality.
Skladování
Skladujte v chladničce při teplotě 2–8 °C.
Výrobce
Doktor Pekař s.r.o.
Šimůnkova 1
Praha 8, 180 00
Česká republika
Trvanlivost
Složení
Pitná voda | |
Bramborové vločky | |
Vařené brambory | |
Vařené jáhly | 12 % |
Rýžová mouka | |
Škrob | |
Bramborový | |
Kukuřičný | |
Tapiokový | |
Sůl | |
Stabilizátory | |
E415 - Xanthan | |
E464 - Hydroxypropylmethylcelulóza | |
Kukuřičná mouka | |
Koření | |
Sůl |
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota | 485 kJ/114 kCal |
Tuky | 0 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0 g |
Sacharidy | 26 g |
z toho cukry | 0 g |
Bílkoviny | 2.2 g |
Sůl | 0.6 g |
Vláknina | 2.1 g |