Doktor Pekař

Doktor Pekař Bezlepkový bramborový knedlík

300 g

BĚŽNĚ ČERSTVÉ 3 DNY

Vyprodáno. Očekáváme v po.
Poslat e-mail, až bude skladem
Zobrazit podobné zboží z kategorie »
Kategorie:
Země původu: Česká republika,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Bramborový knedlík z kvalitní bezlepkové mouky, vařený v páře.

Bramborový knedlík se vyrábí pomocí nastrouhaných vařených brambor v kombinaci vařených jáhel a rýžové mouky. Při řezu je krásně vidět struktura vařených brambor.

Použití

Určeno k přímé konzumaci.

Knedlík nakrájejte na plátky, ohřejte a servírujte k vašemu oblíbenému jídlu. Hodí se např., k pečené huse.

O výrobci

Filozofie firmy Doktor Pekař je jednoduchá. Všichni, kdo musí nebo chtějí držet bezlepkovou dietu řeší denně problém s pečivem. Většina bezlepkového pečiva se kvalitou a trvanlivostí ani nepřibližuje pečivu běžnému. Mnoho celiaků doma peče svůj vlastní chléb, ale potýká se s kolísající kvalitou, a hlavně s trvanlivostí. U Doktora Pekaře se rozhodli to změnit, a proto vám přináší zcela novou kvalitu na trhu s bezlepkovým pečivem. Vyrábí 100% čerstvé bezlepkové pečivo nejvyšší kvality.

Skladování

Skladujte v chladničce při teplotě 2–8 °C.

Výrobce

Doktor Pekař s.r.o.
Šimůnkova 1
Praha 8, 180 00
Česká republika

Trvanlivost

Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 3 dny.

Garantovaná minimální trvanlivost tohoto produktu od doručení nákupu: 2 dny.Pokud by minimální trvanlivost tohoto zboží byla ve vašem nákupu menší, kontaktujte nás a my vám vrátíme zaplacenou cenu zboží v kreditech. Nevztahuje se na zboží ze sekce Zachraň jídlo.

Složení

Pitná voda
Bramborové vločky
Vařené brambory
Vařené jáhly12 %
Rýžová mouka
Škrob
Bramborový
Kukuřičný
Tapiokový
Sůl
Stabilizátory
E415 - Xanthan
E464 - Hydroxypropylmethylcelulóza
Kukuřičná mouka
Koření
Sůl

Nutriční hodnoty na 100 g

Energetická hodnota485 kJ/114 kCal
Tuky0 g
z toho nasycené mastné kyseliny0 g
Sacharidy26 g
z toho cukry0 g
Bílkoviny2.2 g
Sůl0.6 g
Vláknina2.1 g
Garantem a dodavetelem informací o éčkách je nezávislá organizace Fér potravina.