-10 %

LOUIE

Louie Kompletní krmivo kuřecí s rýží pro psy

400 g
Akce do 12. 5.
61,20 Kč  68,00 Kč
153,00 Kč/kg

Doručení už do 60 minut

70+ zákazníků pravidelně nakupuje

Kategorie:
Země původu: Česká republika,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Unikátní a zcela přírodní kompletní krmivo pro psy v jakémkoliv věku.  

Šťavnatá konzerva s 95 % kuřecího masa namletého na jemné paté. Toto paté má přísně kontrolované složení, ve kterém je dominantou čistá svalovina. Krmivo dále obsahuje 5% podíl rostlinné složky, která simuluje obsah trávícího traktu býložravého zvířete, které by v přírodě psovitá šelma sežrala nebo rostlinnou stravu, kterou si pes sám najde. Rýže dodává psům důležité živiny a minerály a také absorbuje vlhkost, kterou maso během tepelné sterilizace uvolní, tím snižuje projímavý účinek u psů, kteří byli zvyklí na suché krmivo.

Krmivo je vhodné i pro psy s vyšší fyzickou zátěží nebo v rekonvalescenci vzhledem vysoké energetické hodnotě a bohatému obsahu proteinů a aminokyselin, které jsou nezbytné pro růst a regeneraci tkání. Součástí balení je víčko pro snadné skladování otevřené konzervy.

Značka LOUIE vyrábí vynikající krmiva pro psy, která jsou vždy s obsahem pouze těch druhů masa, které jsou uvedeny v názvu, tudíž jsou vhodná i pro monoproteinickou dietu. 

Použití

Konzervu si váš mazlíček nejlépe vychutná při pokojové teplotě. 

O výrobci

V oboru chovatelských potřeb firma působí již od roku 1998. Od roku 2016 na trh uvádí speciální a konzervy ze 100% masa. Firma používá unikátní techniku MARTY sterilizace, která zabrání explozi konzervy v autoklávu i bez želírujících látek a na vysoké teplotě. Maso je tedy zcela čisté.

Skladování

Uchovávejte v suchu mimo přímé světlo, při teplotách od 5–25 °C. Po otevření uchovávejte v chladničce zakryté víčkem a spotřebujte do 3 dnů. 

Výrobce

Martypet s.r.o.  
Peroutková 290/5  
602 00  Brno
Česká republika

kuřecí maso a vedlejší produkty živ. původu (95 %), rýže (5 %)