Petržel hladkolistá řezaná, svazek

100 g
22,30 Kč 223,00 Kč/kg

Doručení už do 60 minut

4000+ zákazníků pravidelně nakupuje

Země původu: Itálie, Portugalsko,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Hládkolistá petržel se silně aromatickou vůní a nasládlou až ostrou chutí. Dáváme si záležet, abychom vám už za šest hodin dodali od lokálních pěstitelů ty nejčerstvější kousky, které ještě ráno spokojeně odpočívaly v řádku u farmáře. Pojďte je s námi vyzkoušet!

Použití

Nasekané čerstvé listy se přidávají do polévek, omáček, brambor, rýže nebo salátů. Hodí se na ozdobu jednohubek, chlebíčků nebo obložených mís.

Co takhle vyzkoušet petrželovou omáčku do salátů zvanou Persillade? Připravte si ji dle následujícího postupu.

Nakrájejte listy petržele na jemnou a postupně přidávejte třený česnek. Pomalu přilévejte olivový olej tak, aby měla směs řídkou strukturu. Jakmile budete spokojeni s konzistencí, přidejte citrónovou šťávu a sůl podle chuti.

Omáčka se hodí k jakémukoliv druhu masa.

Přejeme dobrou chuť!

Čerstvě sklizeno

Věděli jste, že zeleninu a ovoce s označením “Čerstvě sklizeno” vám doručíme přímo od zelináře již za 6 hodin od sklizně?

Na Rohlíku najdete v sezóně lokální zeleninu a ovoce, u které vám můžeme garantovat, že se dostane na váš stůl za 6 až 48 hodin po sklizni. Je to díky tomu, že čerstvě sklizenou zeleninu nám vozí zelináři přímo na náš rohlíkovský sklad, odkud vám ji rovnou rozvážíme domů. Zelenina tak neputuje zbytečně v kamionech do meziskladů a prodejen, jako tomu je u kamenných obchodů. Na Rohlíku jde čerstvá zelenina z pole přímo k vám.

O výrobci

Tato petržel byla vypěstovaná výhradně pro Rohlik.cz naším lokálním pěstitelem. Zakoupením této petržele podporujete drobné zemědělce ve svém okolí. Rohlik.cz podporuje malé pěstitele.

Skladování

Skladujte v chladničce.