Trhané hovězí s teplou zeleninou z Kantýny

350 g
Prémiová kvalita
209,90 Kč 599,71 Kč/kg
Cena pro Premium: 178,40 Kč
Země původu: Česká republika,

Restaurace Kantýna si pro vás připravila trhané hovězí, které je vláčné i křupavé zároveň.

Kuchaři používají hovězí kližku nebo karabáček a z masa neodstraňují tukové krytí, aby zůstalo krásně šťavnaté. Pak ho pečou 12 hodin.

Je možné si vychutnat pokrmy z vašich oblíbených restaurací v pohodlí domova? Teď už ano, a to díky Rohlík Bistru! Důkazem je řada těchto specialit z podniku Kantýna. Zde si přijde na své každý milovník masa

O restauraci

Kantýna je rušný podnik nacházející se nedaleko Václavského náměstí, kde se u mramorového stolu, v bývalé zednářské lóži, scházejí všichni milovníci masa. Tamější řezníci porcují přímo na místě české hovězí a vepřové maso, které „sází“ rovnou na gril či oheň. Právě díky tomu získá maso nezaměnitelnou a lehce zauzenou chuť.

Jak to funguje? 

Použití

Trhané hovězí maso a zeleninu ohřívejte zvlášť.

Skladování

Skladujte v chladničce při teplotě do 6 °C. Po otevření ihned spotřebujte.

Výrobce

RESTAURANTS IN, s.r.o.
Legerova 57/75
110 00 Praha 1
Česká republika

Kam s obalem?

 

Trvanlivost

Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 3 dny.

Garantovaná minimální trvanlivost tohoto produktu od doručení nákupu: 3 dny.Pokud by minimální trvanlivost tohoto zboží byla ve vašem nákupu menší, kontaktujte nás a my vám vrátíme zaplacenou cenu zboží v kreditech. Nevztahuje se na zboží ze sekce Zachraň jídlo.

Složení

Trhané hovězí maso
Hovězí maso
Cibule
Černé pivo
Máslo
Hořčice
Mořská sůl
Pepř
Bylinky
Pečená zelenina
Mrkev
Cuketa
Květák
Brokolice
Máslo
Mořská sůl
Citron
Bylinky

Alergeny

Obiloviny obsahující lepek
Mléko
Celer
Hořčice
Může obsahovat stopy:
Vejce
Podzemnice olejná
Sójové boby
Skořápkové plody
Sezamová semena
Obsah alergenů před konzumací vždy zkontrolujte na obalu výrobku.