Šunkofleky z Pražské šunky a zelenina na kyselo z Esky

Tento produkt již není v nabídce.
Kategorie:
Země původu: dle aktuální nabídky
pro přesnou informaci kontaktujte zákaznickou podporu

Restaurace Eska si pro vás připravila poctivé šunkofleky z domácích těstovin.

Pražskou šunku z Amasa kuchaři v Esce nejdřív vykostí, poté z ní udělají vývar a z tuku šunky sádlo, na kterém opečou cibulku i šunku. Vývar pak použijí jako omáčku k hotovým šunkoflekům.

Jako přílohu ochutnáte zeleninu od pana Hechta ze Sluneční farmy Vykáň, kterou kuchaři sami nakládají. Ať vám chutná!

O restauraci 

Ochutnejte českou kuchyni v moderním pojetí. Kuchaři z Esky se inspirují tradičními jídly a při vaření kombinují staré postupy s novými technikami. Důležitý je pro ně vztah s českými farmáři, pěstiteli a chovateli, protože každý den vaří jen z toho, co od nich nakoupí. 

Jak to funguje? 

Použití

Šunkofleky vyndejte z krabičky, dejte do vedlejšího pekáčku a vložte do předem vyhřáté trouby na 180 °C na cca 12-15 minut. Omáčku dejte do hrnce a na mírném ohni za stálého míchání rozehřejte. Připravte na talíř a můžete servírovat!

Skladování

Skladujte v chladničce při teplotě 0–4 °C. Po otevření ihned spotřebujte.

Výrobce

Eskárna, s.r.o.
Maiselova 38/15
110 00, Praha 1
Česká republika

Kam s obalem?

 

Složení

Pšeničná mouka, vejce, máslo, pražská šunka, smetana, cibule, celer, mrkev, ředkvičky, nové kožení, bobkový list, hořčičné semínko, ocet, pepř černý, cukr, sůl

alergeny: 1a, 3, 7, 9, 10