Hovězí pečeně s rajskou omáčkou a žemlovým knedlíkem z Esky

Tento produkt již není v nabídce.
Kategorie:
Země původu: dle aktuální nabídky
pro přesnou informaci kontaktujte zákaznickou podporu

Restaurace Eska si pro vás připravila klasiku, která nikdy neomrzí - rajskou omáčku se žemlovým knedlíkem.

Českou hovězí loupanou plec dusí s kořenovou zeleninou a rajčaty. Žemlové knedlíky dělají z bio mouky – té samé, z které pečou vyhlášený chleba.

Nenechte si ujít tuto lahůdku. Dobrou chuť!

O restauraci

Ochutnejte českou kuchyni v moderním pojetí. Kuchaři z Esky se inspirují tradičními jídly a při vaření kombinují staré postupy s novými technikami. Důležitý je pro ně vztah s českými farmáři, pěstiteli a chovateli, protože každý den vaří jen z toho, co od nich nakoupí.

Jak to funguje? 

Použití

Knedlíky ohřejte v páře, omáčku s masem dejte do hrnce a na mírném ohni pomalu za občasného míchání ohřívejte. Ohřáté knedlíky s omáčkou dejte na talíř a servírujte!

Skladování

Skladujte v chladničce při teplotě do 0–4 °C. Po otevření ihned spotřebujte.

Výrobce

Eskárna, s.r.o.
Maiselova 38/15
110 00, Praha 1
Česká republika

Kam s obalem?

 

Složení

hovězí loupaná plec, rajčata, máslo, špek, slunečnicový olej, cukr, mrkev, petržel, celer, cibule, divoké koření, skořice, ocet, citron, pepř, sůl, pšeničná mouka, vejce, petrželka, muškátový oříšek, prášek do pečiva, mléko

alergeny: 1a, 3, 7, 9