Lovela

Lovela Baby Prášek na praní na barevné prádlo (4,1kg)

41 praní
429,90 Kč  629,90 Kč*
10,49 Kč/praní
Doporučená cena

Doručení už do 60 minut

500+ zákazníků má v Oblíbených

Akce pro Rohlíček: 384,90 Kč
Země původu: Polsko,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Prací prášek Lovela na barevné prádlo. Je vhodný pro extra citlivou dětskou pokožku již od narození a pro pokožku náchylnou k alergiím. Exkluzivní hypoalergenní složení je klinicky testované. 

Prášek je vyvinut tak, aby dokonale odstranil nečistoty a ochránil barvy vašeho prádla. Speciální receptura zaručí, aby při máchání prádla zmizely veškeré jeho zbytky, které by mohly jakýmkoli způsobem podráždit pokožku. 

Použití

Prášek je dobře rozpustný i při nižších teplotách a vystačí na 41 praní. 

Prádlo roztřiďte dle barev a znečištění. Dětské pleny nejprve opláchněte studenou vodou. Přidejte přiměřené množství produktu dle pokynů na zadní straně a jednoduše nastavte doporučenou teplotu vody při praní. Účinně odstraňuje nečistoty při všech teplotách – 30 °C, 40 °C, 60 °C, 90 °C.

O výrobci

Reckitt Benckiser je britská společnost, která patří mezi přední mezinárodní prodejce zboží v oblasti zdravotnických, osobních a hygienických výrobků. Mezi její nejznámější značky patří Durex, Dettol, Airwick, Veet, Scholl nebo volně prodejné léky, jako jsou Nurofen, Strepsils, Strepfen či Gaviscon. Rovněž vyrábí prostředky pro úklid či údržbu domácnosti, jako je Vanish, Finish, Calgon, Woolite nebo Cillit Bang.

 Skladování

Skladujte v souladu s místními předpisy. Skladujte v originálních obalech chráněných před přímým slunečním zářením v suchých, chladných a dobře větraných prostorách, odděleně od neslučitelných materiálů a jídla a pití. Do doby, než bude připraven k použití, uchovávejte kontejner uzavřený a utěsněný. Otevřené kontejnery se musí znovu pečlivě utěsnit a udržovat ve svislé poloze, aby se zabránilo úniku. Neskladujte v neoznačených
kontejnerech. Použijte vhodný obal k zamezení kontaminace životního prostředí.

Výrobce

RB (Hygiene Home) Czech Republic, spol. s r.o.
Vinohradská 151,
130 00 Praha 3
Česká republika

Standardní věty o nebezpečnosti:

H319 Způsobuje vážné podráždění očí.

Pokyny pro bezpečné zacházení:

P102 Uchovávejte mimo dosah dětí.

P101 Je-li nutná lékařská pomoc, mějte po ruce obal nebo štítek výrobku.

P264 Po manipulaci důkladně omyjte ruce.

P305 + P351 + P338 PŘI ZASAŽENÍ OČÍ: Několik minut opatrně vyplachujte vodou. Vyjměte kontaktní čočky, jsou-li nasazeny a pokud je lze vyjmout snadno. Pokračujte ve vyplachování.

P337 + P313 Přetrvává-li podráždění očí: Vyhledejte lékařskou pomoc/ošetření.

P301 + P312 PŘI POŽITÍ: Necítíte-li se dobře, volejte TOXIKOLOGICKÉ INFORMAČNÍ STŘEDISKO/lékaře.