
Rohlik.cz Játrová paštika s portským vínem
200 g- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Dopřejte si lahodnou paštiku vyrobenou s velkým podílem ruční práce tak, jak ji dělali naši dědové. Obsah masa a jater je 63 %.
Vyladěná receptura pro Rohlík vychází z tradiční receptury játrové paštiky, jejíž výbornou chuť zajišťuje sádlo a koření.
Jak se vyrábí
Všechny suroviny jsou pečlivě vybírány. Vepřové maso, nejčastěji plec, je pro výraznější chuť dopředu předpečená. Vepřová játra namleta nahrubo, dodávají paštice hrubější strukturu, spolu s nezaměnitelnou chutí a vůní, která je vyladěná na nejvyšší úroveň. Každá paštika je ručně uzavřena.
Ochutnejte kousek jižních Čech.
Použití
Tato výtečná pochoutka obohatí vaši snídani, svačinu, malý předkrm či večeři, stejně jako slavnostní tabuli pro vzácnou návštěvu. Před podáváním doporučujeme paštiku nechat po otevření pár minut nadechnout, zažijete tak ještě větší chuťový zážitek.
Podáváme s čerstvým pečivem, dopřejte si výživnou snídani, svačinu či večeři.
O výrobci
Společnost MASO UZENINY PÍSEK dodává maso pouze z českých zdrojů. Zpracovává maso z jihočeských farem a ručí za původ i kvalitu masa a masných výrobků, které v širokém sortimentu vyrábí.
Skladování
Skladujte při teplotě 0–5 °C, v suchu a v chladu, chraňte před slunečním zářením.
Po otevření spotřebujte do 48 hod.
Výrobce
MASO UZENINY PÍSEK, a.s.
Výrobní středisko Písek
Samoty 1533
397 01 Písek
Kam s obalem?
Etikety jsou z ekologického materiálu - „Crush range eko materiál“ = složení 15 % reziduum ječmene, 40 % recyklované vlákno, 45 % buničina ze dřeva.