Strejček Kuřecí paličky v marinádě sous vide

cca 0,59 kg
cca 237,10 Kč 399,90 Kč/kg
Země původu: Česká republika,

Tepelně opracované kuřecí paličky naložené v marinádě. Maso je připraveno metodou sous vide, při které je pomalu vařeno ve vakuu. 

Použití

Paličky grilujte na dřevěném uhlí, nebo na plynovém grilu. Gril nejdříve rozpalte na vysokou teplotu, vložte maso a po obou stranách rychle ogrilujte. Po minutě snižte teplotu, zavřete víko (pokud máte) a grilujte asi 8 až 13 minut z každé strany, maso vyjměte a nechte odpočinout. Podávejte ještě teplé.

O výrobci

Uzenářskou výrobnu a prodej čerstvého výsekového masa založil roku 1927 Ladislav Strejček v Jehnicích u Brna. V roce 1990 se rodina vrátila ke své tradici. Dnes na 26 prodejních místech nabízí širokou škálu masa a masných výrobků vysoké kvality z vlastních receptur. Přes malý počet zaměstnanců se neustále rozšiřuje.

Skladování 

Uchovávejte v chladu při teplotě 0–4 °C. Po rozbalení spotřebujte do 48 hodin.

Výrobce

Strejček, s.r.o.
Palackého nám. 76/12
621 00, Brno-Řečkovice a Mokrá Hora
Česká republika

Trvanlivost

Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 6 dní.

Garantovaná minimální trvanlivost tohoto produktu od doručení nákupu: 3 dny.Pokud by minimální trvanlivost tohoto zboží byla ve vašem nákupu menší, kontaktujte nás a my vám vrátíme zaplacenou cenu zboží v kreditech. Nevztahuje se na zboží ze sekce Zachraň jídlo.

Složení

Kuřecí maso95 %
Jedlá sůl max.1.8 %
Pepř černý
Paprika sladká
Granulovaný česnek
Třtinový cukr
Kečup
E202 - Sorban draselný
E211 - Benzoan sodný

Nutriční hodnoty na 100 g

Energetická hodnota1011 kJ/241 kcal
Tuky14 g
z toho nasycené mastné kyseliny1.8 g
Sacharidy8.3 g
z toho cukry2 g
Bílkoviny18.3 g
Sůl1.6 g
Vláknina0 g
Garantem a dodavetelem informací o éčkách je nezávislá organizace Fér potravina.