- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Kvalitní zrající sýr z kravského mléka pocházejícího z oblasti Champagne.
Malý sýr válcovitého tvaru vyrobený z pasterizovaného mléka zrající 15 až 21 dní. Vyznačuje se mírně zvrásněnou a lepkavou kůrkou, která díky postupnému zrání získá žlutou až hnědočernou barvu s prohloubeninou ve vrchní části sýru. Ta se nazývá "studnička" nebo "miska", která je také hlavním poznávacím znamením. Docílí se jí omezeným počtem obracení sýra během procesu odkapávání. Během procesu zrání je omýván slanou vodou.
Výjimečnost sýrů La Cloche à Fromage…
Všechny sýry jsou vyráběny z přírodních surovin, a to bez použití geneticky modifikovaných organismů. Neobsahují taky žádné konzervační látky ani potravinářská barviva.
Díky různým oblastem, kde se zvířata chovají, získá mléko na různorodé a bohaté chuti. Mléko se zpracovává výhradně řemeslně. Sýry se následně nechávají zrát ve sklepích, které jim přidá na výrazném aromatu.
Použití
Tato specialita nesmí chybět na žádné oslavě, skvěle vylepší jakékoliv slané jídlo. Můžete si jej však vychutnat i samotný s kvalitním vínem.
Skladování
Skladujte v chladničce při teplotě 4–12 °C.