Nobilis Tilia

Nobilis Tilia BIO Dětská pomáda Bětka

4 g
BIO
129,90 Kč 32 475,00 Kč/kg

Doručení už do 60 minut

300+ zákazníků má v Oblíbených

Země původu: Česká republika,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Přírodní BIO pomáda na rty pro děti chrání jemné dětské rty před nepříznivými vlivy prostředí a na rtech vydrží dlouhou dobu. Bambucké máslo a přírodní včelí vosk rty zvláčňují a poskytují jim přirozený ochranný film

Výživnou kompozici ricinového, arganového a avokádového oleje doplňuje šípkový olej.

Všechny produkty značky Nobilis Tilia pravidelně získávají certifikace od akreditované české kontrolní organizace KEZ (Kontrola ekologického zemědělství). Tyto standardy pro přírodní a BIO kosmetiku jsou odvozeny z uznávané mezinárodní certifikace Ecocert a Cosmos. 

Produkty obdržely certifikáty CPK a CPK bio jsou přísnější nepovolují látky SLS, kladou vyšší nároky na procentuální obsah bio surovin a povolují menší míru chemické manipulace při výrobě vstupních surovin.

Certifikát CPK mohou držet takové produkty, které obsahují minimálně 85 % složek přírodního původu. Zároveň nesmí obsahovat látky jako jsou syntetická barviva, konzervanty, silikony, geneticky modifikované materiály či produkty z ropy.

Produkty s certifikátem CPK bio obsahují minimálně 90 % surovin přírodního původu, přičemž minimálně 20% hmotnostního podílu přírodních složek musí být BIO. Zároveň nejsou testované na zvířatech a jsou baleny v recyklovatelných obalech z udržitelných zdrojů.

Použití

Pomáda je určena pro každodenní péči o rty vašich nejmenších. Nanášejte ji v silnější vrstvě podle potřeby.

Díky přírodnímu složení je zcela bezpečná, i když se dítěti dostane omylem do úst. 

O výrobci

Společnost Nobilis Tilia byla založena v roce 1994. Zabývá se výrobou přírodních produktů a aromaterapeutické kosmetiky a jedinou živočišnou surovinou ve výrobcích je cenný a účinný včelí vosk. Maximálně využívá suroviny z ekologického zemědělství. 

Skladování

Skladujte v suchu. 

Výrobce

Nobilis Tilia s.r.o.
Vlčí Hora 147
407  47 Krásná Lípa
Česká republika

Cera Alba, Ricinus Communis Seed Oil, Butyrospermum Parkii Butter, Argania Spinosa Kernel Oil, Persea Gratissima Oil, Rosa Canina Seed Oil, Tocopheryl Acetate, Citrus Aurantium Dulcis Peel Oil, Limonene*, Linalool*, Citral*. *- z přírodních éterických olejů