Oxalis

Oxalis Tuareg

70 g
121,60 Kč 1 737,14 Kč/kg

Doručení už do 60 minut

20+ zákazníků pravidelně nakupuje

Země původu: Čína,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Pravý zelený čaj Gunpowder s vyváženou a svěží kombinací máty a zeleného čaje.

Tradiční Tuareg, taktéž nazývaný jako marocká whiskey, je symbolem marocké pohostinnosti a kulturních tradic. Marocký čajintenzivní chuť i aroma. Kočovníci jej pijí s mátou, která je v poušti báječně osvěží. Dle tradiční přípravy do něj patří i hodně cukru, ale je jen na vás, zda necháte vyniknout chutnému spojení zeleného čaje a máty nebo si ho vychutnáte tradičním způsobem a přidáte pár lžiček cukru. Tento čaj si díky osvěžující mátě vychutnáte i v parném létě, zkuste si ho připravit i v ledové variantě. 

Zpracováno a baleno v České republice.

Použití

Vodou o teplotě 70 °C zalejte čaj v poměru 10 g (cca 7 zarovnaných čajových lžiček) na 1 litr vody. Ponechte 3 minuty louhovat. Poté přeceďte.

O výrobci

Na počátku příběhu společnosti Oxalis byla vášeň pro kvalitní sypaný čaj. Ta v létě 1993 stála za vznikem malé rodinné firmy, která za více než čtvrtstoletí vyrostla v renomovaného dovozce, zpracovatele a distributora sypaných čajů a nyní i výběrové kávy. Neustále také vyhledávají nové atraktivní čajové zahrady a kávové plantáže, aby do vašich šálků přinesli to nejzajímavější z celého světa. 

Skladování

Skladujte v suchu a temnu, chraňte před teplem.

Výrobce

OXALIS, spol. s r. o.
K Teplinám 663
763 15 Slušovice
Česká republika

Trvanlivost

Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 692 dní.

Garantovaná minimální trvanlivost tohoto produktu od doručení nákupu: 300 dní.Pokud by minimální trvanlivost tohoto zboží byla ve vašem nákupu menší, kontaktujte nás a my vám vrátíme zaplacenou cenu zboží v kreditech. Nevztahuje se na zboží ze sekce Zachraň jídlo.

Složení

Pravý zelený čaj Gunpowder
Nana-máta

Alergeny

Může obsahovat stopy:
Skořápkové plody
Obsah alergenů před konzumací vždy zkontrolujte na obalu výrobku.