Výhodná cena

KNEIPP

Kneipp Sůl do koupele goodbye stress

60 g
Nabídka do 28. 4.
39,90 Kč 
665,00 Kč/kg

Doručení už do 60 minut

300+ zákazníků má v Oblíbených

Země původu: Německo,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Kneipp sůl do koupele Goodbye Stress s okouzlující vůní vodní máty a rozmarýnu

Jedinečná sůl do koupele, která pochází z poslední dochované přírodní pánvi v Evropě: v německé solance Luisenhall. Těží se z hloubky 450 metrů, na dně 250 milionů let starého oceánu. Sůl je díky tomu naprosto čistá a výjimečně bohatá na minerály i stopové prvky.

Laboratorní testy prokázaly, že tato kombinace vůní zlepšuje náladu i koncentraci a přeměňuje stres v pozitivní energii.

Použití

Nasypte obsah sáčku do vodní lázně o teplotě 36–38 °C.

Ideální doba koupele je 15–20 minut. Obsah vystačí na cca jednu plnou vanu.

O výrobci

Stavební kámen pro společnost Kneipp byl položen již v roce 1891 zakladatelem Sebastianem Kneippem. Produkty jsou vyráběny z těch nejvybranějších ingrediencí, neobsahují žádné konzervační látky a nejsou testovány na zvířatech. Kneipp nabízí svým zákazníkům především oleje nebo soli do koupele, pěny do koupele, masážní oleje či pleťové krémy.

Skladování

Uchovávejte mimo dosahu dětí.

Upozornění

Zabraňte přímému styku koupelových krystalů s povrchy náchylnými k poškrábání.

Výrobce

Kneipp GmbH
Winterhäuser Str. 85
97084 Würzburg
Německo

Sodium Chloride, Mentha Aquatica Flower/Leaf/Stem Extract, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Oil, Mentha Piperita (Peppermint) Oil, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Camphor, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Linalool, Geraniol, Limonene, Benzyl Alcohol, Alpha-Isomethyl Ionone, Parfum (Fragrance), Polysorbate 20, Glycerin, Aqua (Water), Glycine Soja (Soybean) Oil, Tocopherol, CI 10020, CI 73015.