Kusmi Tea

Kusmi Tea BIO BB Detox sypaný čaj plechovka

100 g
BIO
569,90 Kč 5 699,00 Kč/kg

Doručení už do 60 minut

200+ zákazníků má v Oblíbených

Země původu: Francie,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Zelený BIO čaj, maté a grapefruit v plechové krabičce.

Zelený čaj a krása jdou ruku v ruce, proto Kusmi Tea představil první detoxikační BB (Beauty Beverage) čaj pečující i o krásu a zdraví pleti. Směs zeleného čaje, maté, rooibosu, guarany a pampelišky s lehkým dotekem grapefruitu je perfektní pro krátkou osvěžující přestávku.

Kusmi Tea jsou výjimečné čaje, které dokáží spojit delikátní chuť, zdraví a pohodu. Čajové směsi Kusmi jen nepijete, ty prostě prožíváte všemi smysly – čaje lahodně chutnají, krásně voní, směs je pastvou pro oči ještě před zalitím, o nádherných krabičkách ani nemluvě. Potěší nejen tělo, ale především vaši duši a donutí vás povznést obyčejné zalití hrnku či konvice na malý čajový obřad. 

Použití

Zalijte vodou o teplotě 85-90 stupňů, nechte louhovat 3-4 minuty. Směs je perfektní i pro ledový čaj.

O výrobci

Francouzská společnost Kusmi Tea vznikla roku 1876, již více než 150 let tak přináší světu ty nejkvalitnější čajové směsi. Tajemně aromatické směsi Kusmi Tea se tvoří v moderním komplexu nedaleko Le Havre a prodávají se v 85 zemích světa, včetně Česka a Slovenska. Kusmi Tea je dnes lídrem na francouzském trhu špičkových čajů a má ambici stát se globálně nejoblíbenější značkou pro všechny milovníky prémiových čajů.

Skladování

Skladujte v suchém a chladném prostředí. Minimální doba trvanlivosti je uvedena na obale. 

Výrobce

Kusmi Tea
Paříž
Francie

Trvanlivost

Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 346 dní.

Garantovaná minimální trvanlivost tohoto produktu od doručení nákupu: 120 dní.Pokud by minimální trvanlivost tohoto zboží byla ve vašem nákupu menší, kontaktujte nás a my vám vrátíme zaplacenou cenu zboží v kreditech. Nevztahuje se na zboží ze sekce Zachraň jídlo.

Složení

Máta
Zelený čaj
Šípek
Maté
Rooibos
Semena guarany
Fenykl
Pampeliška
Grapefruit