

Rohlík Delikatesy
Rohlik.cz Davelský uherský salám
cca 110 gZÁRUKA ČERSTVOSTI
cca
Doručení už do 60 minut
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Čerstvý nářez z Rohlíku, který svou kvalitou uspokojí i ty nejnáročnější chuťové buňky a svými obaly zase odpovědnost vůči přírodě.
Davelský uherský salám se vyrábí tradičním způsobem zpracování masa, což je fermentování. Fermentace je přirozený proces výroby a konzervace potravin. Salám je fermentovaný a následně se nechá sušit minimálně 30 dní v komoře, která je pro sušení speciálně navržena. Díky tomu získá na své charakteristicky kořeněné chuti s dlouhým dozvukem.
Na 100 g výrobku bylo použito 140 g surovin.
Použití
Určeno k přímé spotřebě. Uherský salám si nejlépe vychutnáte na čerstvě křupavém pečivu. Využít ho můžete ale i na obložené mísy při různých oslavách či rautech.
Skladování
Skladujte v chladničce při teplotě od 0 do 4 °C.
Výrobce
Řeznictví a uzenářství U Dolejších s.r.o
Na náměstí 97,
252 06 Davle
Česká republika
Krájeno a baleno
Velká Pecka s.r.o.
Karolinská 654/2
186 00 Praha 8, Karlín
Česká republika
Kam s obalem?
Trvanlivost
Určeno k okamžité spotřebě
Složení
Vepřové maso |
Hovězí maso |
Vepřové sádlo |
Jedlá sůl |
Směs koření |
Cukr |
Aroma |
Látka zvýrazňující chuť a vůni |
E621 - L-glutaman sodný |
Stabilizátor |
E250 - Dusitan sodný |
Antioxidant |
E316 - Erythorban sodný |
Barvivo |
E120 - Kyselina karmínová, karmíny |
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota | 1871 kJ/452 kCal |
Tuky | 39.8 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 15.9 g |
Sacharidy | 0.5 g |
z toho cukry | 0.3 g |
Bílkoviny | 22.7 g |
Sůl | 3.7 g |
Vláknina | 0 g |