• Milí zákazníci, poptávka po naší službě se opět díky mimořádné situaci dramaticky zvyšuje nad naše aktuální kapacity. Moc nás to mrzí, ale abychom mohli obsloužit co nejvíce z vás, musíme omezit počet objednávek na osobu. To znamená, že aktuálně si můžete objednat pouze jednou denně. Současně rušíme i možnost doobjednávek. Dál soustředíme všechny naše síly na to, abychom ještě více navýšili kapacitu, a mohli tak zavážet všude, kde je nás teď potřeba. Moc děkujeme za trpělivost a shovívavost. Společně to zvládneme. Váš Rohlík.

Thajské červené kari s kuřecím masem a jasmínovou rýží ze Sia

490 g
Prémiová kvalita
Vyprodáno. Očekáváme ve čtvrtek.
Upozornit na e-mail, až bude skladem
Zobrazit podobné zboží z kategorie »
Země původu: Česká republika,

Restaurace Sia si pro vás připravila vynikající thajský pokrm ve formě červeného kari s kuřecím masem v kombinaci s jasmínovou rýži, kterou skvěle doplňuje okurkový relish.

Je možné si vychutnat pokrmy z vašich oblíbených restaurací v pohodlí domova? Teď už ano, a to díky Rohlík Bistru! Důkazem je řada těchto specialit od restaurace Sia. Základem jsou poctivé suroviny přímo z Asie, a to bez konzervantů a chemie. Kuřecí kari je jednou z jistot tamější kuchyně. Tak neváhejte a dopřejte si tuto pochoutku již dnes!

O restauraci

Asijská restaurace Sia vychází z tradičních receptů a postupů, které byly obohaceny zkušenostmi mezinárodního týmu šéfkuchaře Jiřího Štifta. Jídla jsou připravována přímo před hosty, a to v třípatrové otevřené kuchyni. Po vzoru asijského způsobu stolování jsou jednotlivé pokrmy servírovány doprostřed stolu.

V menu Sia naleznete tradiční oblíbené recepty asijské kuchyně, jako je pekingská kachna jejíž příprava trvá dva dny. Dále oblíbené knedlíčky dim sum plněné masem nebo mořskými plody, a nakonec robata gril – grilování mořských ryb podávaných s originálními

Jak to funguje? 

Použití

Pečicí troubu rozehřejeme na 180 °C. Misku s kari omáčkou a kuřecím masem vložíme do předem vyhřáté trouby na cca 12–15 minut a necháme dobře prohřát. Rýži basmati ohřejeme na páře, nebo ve vakuovacím sáčku v mikrovlnné troubě.

Ohřátou rýži přendáme do vhodné servírovací misky. Maso s kari omáčkou dáme do hlubokého talíře. Okurkový relish dáme do vhodné misky. Dobrou chuť! 

Skladování

Skladujte v chladničce do 5 °C. Po otevření ihned spotřebujte.

Výrobce

Sia Restaurant
V Celnici 1034/6,
Praha 1, 110 00
Česká republika

Kam s obalem?

 

Trvanlivost

Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 3 dny.

Garantovaná minimální trvanlivost tohoto produktu od doručení nákupu: 1 den.Pokud by minimální trvanlivost tohoto zboží byla ve vašem nákupu menší, kontaktujte nás a my vám vrátíme zaplacenou cenu zboží v kreditech. Nevztahuje se na zboží ze sekce Zachraň jídlo.

Složení

Kuřecí stehno sous vide
Červené kari
Šalotka
Česnek
Zázvor
Galangal
Limetové listy
Krevetová pasta
Citronová tráva
Rybí omáčka
Koriandr
Cukr
Kokosové mléko
Sůl
Limetová šťáva
Červené feferony
Jasmínová rýže
Okurkový relish
Okurka
Feferona
Šalotka
Zázvor
Ocet
Cukr
Sůl
Čerstvý koriandr
Zobrazit vše

Nutriční hodnoty na 100 g

Energetická hodnota kJ/ kcal
Tuky g
z toho nasycené mastné kyseliny g
Sacharidy g
z toho cukry g
Bílkoviny g
Sůl g
Vláknina g

Alergeny

Korýši
Ryby
Obsah alergenů před konzumací vždy zkontrolujte na obalu výrobku.