Cif

Cif Disinfect & shine univerzální dezinfekční sprej

0,75 l
99,90 Kč  137,90 Kč*
133,20 Kč/l
Doporučená cena

Doručení už do 60 minut

800+ zákazníků má v Oblíbených

Země původu: Itálie,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Sprej Disinfect & Shine je univerzální desinfekční prostředek s rozprašovačem likvidující virus SARS-2-CoV, způsobující onemocnění COVID-19.

Tento čistící přípravek je vhodný pro každodenní dezinfekci všech prostorů, kde se mohou pohybovat i děti. Použít jej můžete i na dětské hračky, židličky, postýlky, a také na povrchy, které přijdou do styku s potravinami. Pomáhá tak chránit Váš domov a rodinu před bakteriemi a alergeny. 



Přípravek obsahuje čisticí složky na přírodní bázi a biologicky rozložitelný parfém bez chloru. Likviduje 99,9 % bakterií a virů. Eliminuje bakterie jako Escherichia coli, Staphylococcus aureus, Enterococcus hirae, Pseudomonas aeruginosa, viry jako Modified Vaccinia Virus Ankara a SARS-CoV-2, houby jako Candida albicans a Aspergillus brasiliensis.

Cif je již přes 50 let značkou, která pečuje nejen o povrchy v domácnosti, ale také o její spotřebitele. Značka Cif byla poprvé uvedena na trh v roce 1967 ve Francii, a to v podobě Cif krémů, které pro Vás vyrábíme dodnes. Úspěšný koncept se poté rozšířil nejen přes celou Evropu, ale také do zbytku světa a portfolio Cif se rozrostlo natolik, že dokáže vyčistit téměř každý povrch v domácnosti.

Použití

Nastříkejte na čištěný povrch, nechte působit a setřete vlhkým hadříkem. Horké povrchy nechte před použitím přípravku vychladnout. Pro baktericidní účinnost nechte působit 15 minut. Předměty a plochy, které přichází do styku s potravinami opláchněte po 30 minutách pitnou vodou. Když přípravek nepoužíváte, otočte trysku do polohy stop.

Po použití na chrom nebo pokované povrchy ihned opláchněte. Nepoužívejte na dřevo, hliník, linoleum, koberce, textilie, poškozené a poškrábané povrchy.

O výrobci

Holandsko-britská společnost Unilever je dodavatelem výrobků pro osobní péči a péči o domácnost, potravin a nápojů. Výrobky dodává do 190 zemí světa. Pod Unilever patří například značky Hellmann’s, Knorr, Magnum, Algida, Lipton, Knorr, Rexona nebo Dove.

Skladování

Skladujte v souladu s místními předpisy. Skladujte v originálních obalech chráněných před přímým slunečním zářením v suchých, chladných a dobře větraných prostorách, odděleně od neslučitelných materiálů a jídla a pití. Do doby, než bude připraven k použití, uchovávejte kontejner uzavřený a utěsněný. Otevřené kontejnery se musí znovu pečlivě utěsnit a udržovat ve svislé poloze, aby se zabránilo úniku. Neskladujte v neoznačených kontejnerech. Použijte vhodný obal k zamezení kontaminace životního prostředí.

Výrobce

Unilever ČR spol. s r.o.
Voctářova 2497/18
180 00  Praha 8 – Libeň
Česká republika

Standardní věty o nebezpečnosti:

H412 Škodlivý pro vodní organismy, s dlouhodobými účinky.

Pokyny pro bezpečné zacházení:

P102 Uchovávejte mimo dosah dětí.

P273 Zabraňte uvolnění do životního prostředí.