


Rohlík Bistro
Hovězí veverka na červeném víně s bramborovou kaší z restaurace Kuchyň
500 gDoručení už do 60 minut
Xtra cena:
254,91 Kč
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Restaurace Kuchyň si pro vás připravila jedno z nejoblíbenějších jídel, které si teď můžete dopřát i doma – hovězí veverku na červeném víně s bramborovou kaší.
Hovězí brániční sval, známý jako veverka, je pečený a následně dušený v omáčce z červeného vína, kořenové zeleniny a žampionů. Podává se s domácí, máslovou, bramborovou kaší připravenými také v Kuchyni. Přejeme vám dobrou chuť!
O restauraci
Kuchyň patří mezi nejlepší české restaurace v Praze, a to nejen díky skvělým jídlům, ale také naprosto profesionálnímu personálu, který vás obslouží a překrásnému místu, ve kterém se nachází. Sídlí totiž v Národní galerii v Salmovském paláci s výhledem z restaurace budete vidět Prahu jako na dlani. V menu naleznete ty nejlepší české klasiky podle tradičních receptur, uvařené z kvalitních lokálních surovin.
Jak to funguje?
Použití
Omáčku s masem přendejte do pekáčku a vložte do předehřáté trouby na 180 °C na cca 10 minut. Pak dejte omáčku a maso na talíř a k němu podávejte ohřátou kaši.
Skladování
Skladujte v chladničce při teplotě do 6 °C. Po otevření ihned spotřebujte.
Výrobce
Restaurace Kuchyň
Hradčanské náměstí 186/ 1
118 00, Praha 1
Česká republika
Kam s obalem?
Trvanlivost
Složení
Hovězí veverka |
Mrkev |
Celer |
Petržel |
Nakládané cibulky |
Mouka |
Rozmarýn |
Sádlo |
Sůl |
Víno červené |
Žampiony |
Hovězí vývar |
Celer |
Mrkev |
Petržel |
Cibule |
Česnek |
Pepř černý |
Nové koření |
Bobkový list |
Vepřové kosti |
Voda |
Bramborová kaše |
Brambory |
Sůl |
Máslo |
Mléko |
Zobrazit vše |
Alergeny
Obiloviny obsahující lepek |
Vejce |
Mléko |
Celer |
Oxid siřičitý a siřičitany |
Může obsahovat stopy: |
Korýši |
Ryby |
Podzemnice olejná |
Sójové boby |
Skořápkové plody |
Hořčice |
Sezamová semena |
Vlčí bob |
Měkkýši |