
Redondo Iglesias
Redondo Iglesias Jamón Serrano Gran reserva zrající 18 měsíců
100 gDoručení už do 60 minut
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Jamón Serrano je druh španělské šunky zrající 18 měsíců.
Při výrobě této prémiové sušené šunky je zapotřebí kvalitní vepřové maso a sůl pocházející ze Středozemního moře. Maso se naloží do soli a na čerstvém vzduchu se nechá zrát dlouhých 18 měsíců. Výsledkem je sušená šunka s extra výraznou chutí a sušší texturou.
Prase iberské...
Iberská, černá prasata (také označovaná jako pata negra) je druh vepřů žijící původně ve Španělsku, který se od bílých prasat liší nekompaktní svalovou strukturou, která umožňuje pronikání tukových tkání hluboko do svaloviny a tím zvýrazňují její chuť.
Prase s označením Bellota je volně žijící prase krmící se v dubových hájích pouze žaludy. Před zpracováním prochází v dubovém háji obdobím "montanera", což je doba mezi zářím a březnem. Prase podstupující mantaneru musí do háje vstupovat ve váze mezi 92–115 kg, přičemž po montanere musí pouze na žaludech a bylinách přibrat alespoň 46 kg.
Použití
Před konzumací nechte natemperovat v pokojové teplotě, zvýrazní se chuť a vůně a plátky půjdou lépe od sebe.
O výrobci
Redondo Iglesias je španělská rodinná společnost, jejíž historie se začala psát roku 1920. Rodinný podnik se zaměřuje na chov vepřů plemene Ibérico, kteří žijí v pohodlí v krásných dubových hájích. Z vepřového masa pak vyrábí ty nejlepší sušené šunky a salámy, které jsou ve Španělsku k dostání. Při výrobě kladou důraz na tradiční recepturu za pomoci moderních technologií, které jsou zároveň šetrné k přírodě.
Skladování
Skladujte v chladničce při teplotě 0–7 ºC.
Výrobce
Redondo Iglesias S.A.U.
Avgda. Reial Monestir Santa María de Poblet, nº 68
46930 Quart de poblet (Valencia)
Španělsko
Trvanlivost
Složení
Vepřové maso |
Sůl |
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota | 976 kJ/233 kCal |
Tuky | 7.9 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 3.2 g |
Sacharidy | 0.6 g |
z toho cukry | 0.5 g |
Bílkoviny | 40.1 g |
Sůl | 3.6 g |
Vláknina | 0 g |