
Masuyamiso
Masuyamiso Bílá miso pasta
1 kgDoručení už do 60 minut
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Miso pasta je získávána fermentací sojových bobů a rýže.
Je jednou ze základních surovin japonské kuchyně.
Použití
Miso je tradiční a základní surovinou pro přípravu miso polévky. Dá se také použít na dochucení všech možných pokrmů, pomazánek, luštěninových a zeleninových jídel. Vhodné je na zahuštění omáček, či k přípravě salátových dresinků a dipů.
O výrobci
Společnost Masuyamiso existuje na trhu již více než 75 let a je předním výrobcem miso v Japonsku. Výrobu založil v roce 1945 Masumoto Shoten v Hirošimě a v roce 1965 vznikla společnost Masuyamaso Co., Ltd. Výrobce ví, že miso je vyhledávané zdravé jídlo po celém světě. Přináší také další jídla, která tvoří japonskou tradiční a zdravou stravovací kulturu do zbytku světa.
Skladování
Skladujte při pokojové teplotě a mimo přímé sluneční světlo.
Pokud je produkt skladován při pokojové teplotě, jeho barva a chuť se v průběhu času mění.
Po otevření skladujte v chladničce, ideálně v uzavíratelném obale a spotřebujte do data spotřeby.
Výrobce
MASUYAMISO CO., LTD.
2-2-8 Yakeyama-Nishi
Kure City, Hiroshima
Japonsko
Složení
Soja | |
Rýže | |
Sůl | |
Alkohol | 2.5 % |
Cukrová třtina |
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota | 741 kJ/177 kCal |
Tuky | 4.7 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0 g |
Sacharidy | 27 g |
z toho cukry | 0 g |
Bílkoviny | 10.5 g |
Sůl | 11.2 g |
Vláknina | 0 g |
Alergeny
Sójové boby |