-10 %

Pedigree

Pedigree Granule pro dospělé psy s hovězím a zeleninou

3 kg
Vyprodáno. Očekáváme ve st.
Poslat e-mail, až bude skladem
Zobrazit podobné zboží z kategorie »
Země původu: Maďarsko,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Kompletní, vyvážené, suché krmivo s hovězím a zeleninou vhodné pro každodenní krmení dospělých psů středních a velkých plemen. Vyvinuté ve spolupráci s veterináři a odborníky na výživu ve Waltham Centru pro výživu domácích zvířat. Obsahuje všechny nezbytné živiny podporující optimální trávení, silnou přirozenou obranyschopnost organismu, zdravou kůži, srst a zuby. Speciální textura granulí pomáhá udržovat zdravé zuby dospělých psů a je ideální jako doplněk každodenní ústní hygieny.

Použití

 

Přizpůsobte dávku krmiva věku, velikosti a úrovni aktivity vašeho psa. Rozdělte jej do porcí pro krmení během dne. Při změně stravy zavádějte nové jídlo postupně. Ke krmení vždy připravte misku s čerstvou pitnou vodou.

O výrobci

Mars je americká společnost s velkým srdcem, která má pobočky ve 180 zemích světa. Její historie se píše od roku 1912, hlavní činností podniku je výroba cukrovinek, krmiv pro domácí zvířata a dalších zvířecích potřeb. Společnost Mars má pod křídly známé značky jako jsou M&M's, Snickers, Orbit, Extra, Skittles, Pedigree, Whiskas a Royal Canin.

Skladování

Skladujte uzavřené, v chladu a v suchu. Chraňte před přímým slunečním zářením.

Upozornění

Sáčky skladujte mimo dosah dětí a zvířat. Zakrytím dýchacích cest může dojít k udušení.

Výrobce

Mars Czech s.r.o.
Michelská 1552/58
140 00 Praha 4
Česká republika

cereálie*, maso a výrobky živočišného původu (20%, včetně 4% hovězího v hnědých granulích**), oleje a tuky (včetně slunečnicového oleje 0.4%), výrobky rostlinného původu (včetně sušené řepné dužiny 3%*), rostlinné bílkovinné extrakty, zelenina* (včetně 0.5% sušené mrkve (ekvivalent 4% mrkve) v oranžových granulích a 1% sušeného hrášku (ekvivalent 4% hrášku) v zelených granulích**), minerální látky. *Přírodní ingredience. **Hnědé granule zpravidla 80% produktu, jak oranžové granule, tak zelené granule zpravidla 10% produktu.