
Gioiella
Gioiella Sýr scamorza bílý
180 gBĚŽNĚ ČERSTVÉ 4 DNY
Doručení už do 60 minut
AI Souhrn
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Scamorza je ručně svázaný sýr z italského mléka italskými sýraři.
Gioiella scamorza je italský sýr, který vyniká svou polotvrdou konzistencí, vláknovitou strukturou a tvarem do hrušky, který je ručně svázaný a krátkým "krkem". Barva je slonovinově bílá, která při delším zrání získá barvu slámově žlutou. Mezi její přednosti jednoznačně patří její jemná, mírně pikantní chuť, která se výborně pojí v kombinaci s jednoduššími, ale i výraznějšími chutěmi.

Italské produkty značky Gioiella jsou vyráběny s ručně a s láskou podle tradičních rodinných receptur, které se už po staletí dědí. Při výrobě mléčných produktů je použito výhradně a 100% italské mléko, díky čemuž si vychutnáte autentickou chuť mléčné tradice Gioia del Colle.
Použití
Italská scamorza je ideální volbou na gril nebo si ji můžete vychutnat v nejrůznějších salátech.
O výrobci
Capurso Azienda Caseria je společnost s italskou základnou, jejíž působnost se v současné době blíží k jednomu století. Mlékárna vznikla na základě snu dvou bratrů, Sebastiana a Francesca Capurso, kteří se proslavili nejslavnější mozzarellou v Itálii rozváženou na kole. Nyní je společnost synonymem kvality a inovace. Portfolio zahrnuje ručně vyráběné výrobky podle tradiční receptury jako scamorza, mozzarella, uzené sýry, burratu a v neposlední řadě i plísňové sýry a sýry typu stracciatella.
Skladování
Skladujte v chladničce při teplotě od 2–8 °C.
Výrobce
Buoni Sapori
Via Crescenzio 76
I-00193, Roma
Itálie
Trvanlivost
Složení
| Pasterizované mléko |
| Sůl |
| Mikrobiologické syřidlo |
| Mléčné fermenty |
| Regulátor kyselosti |
| E270 - Kyselina mléčná |
Nutriční hodnoty na 100 g
| Energetická hodnota | 1065 kJ/261 kCal |
| Tuky | 20 g |
| z toho nasycené mastné kyseliny | 12 g |
| Sacharidy | 0.5 g |
| z toho cukry | 0.5 g |
| Bílkoviny | 20 g |
| Sůl | 1.36 g |
| Vláknina | 0 g |
Alergeny
| Mléko |