
Karuzo
Karuzo Pita světlá s náplní cheesecake a jahoda
82 gDoručení už do 60 minut
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Sladké trvanlivé pečivo s cheesecake s jahodou ve tvaru pity.
Použití
Určeno k přímé konzumaci.
O výrobci
Bulharská společnost The Bakers byla založena v roce 2012. Z počátku se věnovala zpracování ořechů pod značkami HULIGAN a ZIGI. Od roku 2015 se The Bakers věnují také pekárenskému občerstvení pod značkou KARUZO Cream Pita.
Skladování
Skladujte na suchém a chladném místě při pokojové teplotě, mimo přímé sluneční světlo.
Výrobce
The Bakers
Industrialna str. 13
9700 Shumen
Bulharsko
Trvanlivost
Složení
Sýrová náplň | 20 % |
Cukr | |
Sýr | 25 % |
Stabilizátor | |
Kukuřičný škrob | |
Rafinovaný palmový olej | |
Modifikovaný škrob | |
Sušená syrovátka | |
Koncentrovaná limetková šťáva | |
Konzervant | |
E202 - Sorban draselný | |
Aromata | |
Emulgátor | |
Polysorbát 60 | |
Jahodová náplň | 10 % |
Glukózový sirup | |
Jahodové pyré | 24.2 % |
Cukr | |
Stabilizátor | |
Želírující látka | |
Regulátor kyselosti | |
E330 - Kyselina citronová | |
Aroma | |
Barvivo | |
Černý mrkvový koncentrát | |
Konzervant | |
E202 - Sorban draselný | |
Rostlinný olej | |
Palmový | |
Cukr | |
Žloutek | |
Glukózový sirup | |
Droždí | |
Jedlá sůl | |
Emulgátory | |
E471 - Mono- a diglyceridy mastných kyselin | |
E472 - Estery mono- a diglyceridů mastných kyselin a, b, c, d, e, f | |
Sušené mléko | |
Aromata | |
Konzervant | |
E282 - Propionan vápenatý | |
E200 - Kyselina sorbová | |
Zobrazit vše |
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota | 1701.7 kJ/406.4 kCal |
Tuky | 19.8 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 9.6 g |
Sacharidy | 51 g |
z toho cukry | 23.2 g |
Bílkoviny | 5.5 g |
Sůl | 0.7 g |
Vláknina | 1.3 g |
Alergeny
Obiloviny obsahující lepek |
Vejce |
Mléko |
Může obsahovat stopy: |
Podzemnice olejná |
Sójové boby |
Skořápkové plody |
Sezamová semena |