Livsane

LIVSANE Šampon proti vším a hnidám 100ml

Produkt z
BENU lékárna
1 ks
229,90 Kč 229,90 Kč/ks

Doručení už do 60 minut

70+ zákazníků má v Oblíbených

Zdravotnický prostředek. LIVSANE Šampon proti vším a hnidám je zdravotnický prostředek vyvinutý jako rychlé, snadné a účinné řešení na odstranění vší a hnid. Neobsahuje chemické insekticidy, proto na něj u vší a hnid nevzniká rezistence. Účinkuje na bázi kokosového oleje, který vši a hnidy zadusí. Balení obsahuje 100 ml.

Složení: Voda; Laureth sulfát sodný; Kokamidopropylbetain; Kokosový olej nucifera; Kokamid MEA; Tokoferyl acetát; Methylchlorisothiazolinon; Methylisothiazolinon; Kyselina citronová.

Dávkování: Před použitím protřepejte. Naneste šampon na mokré neb suché vlasy. Nechte působit 15 minut a poté důkladně opláchněte. Mokré vlasy pečlivě a důkladně rozčesávejte, aby došlo k odstranění vší a hnid. Po každém použití otřete hřeben, aby nedošlo k opětovnému napadení vší a hnidami. Šampon použijte nejméně 3x, mezi jednotlivými aplikacemi dodržujte týdenní interval.

Kontraindikace: Nevhodné pro děti do 36 měsíců. Nepolykejte. Neaplikujte na poraněnou kůži. Uchovávejte na suchém místě mezi 15 ° C a 30 ° C. Chraňte před přímým slunečním zářením. Spotřebujte do šesti měsíců od otevření. Uchovávejte mimo dosah dětí. Pozorně si přečtěte příbalovou informaci zdravotnického prostředku. Určený účel použití je uvedený v popisu zdravotnického prostředku.

Výrobce: PXG Pharma GmbH, Mannheim

EAN: 4062981001625