Rohlík Bistro
Indická tomatovo-čočková polévka od Mahavira Kanswala (2 porce)
0,6 lBĚŽNĚ ČERSTVÉ 3 DNY
Doručení už do 60 minut
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
S šéfkuchařem Mahavirem Kanswalem jsme pro vás připravili tradiční indickou pochoutku v podobě tomatovo-čočkové polévky.
Indické pokrmy jsou jednoznačně trefou do černého. Nechte se zlákat chutěmi Orientu – všude spousta voňavého koření a jemného kokosového mléka. Tato pikantní polévka z rajčat a čočky se stala naprostým bestsellerem. Ochutnejte a poznáte proč...
O šéfkuchaři
Mahavir Kanswal rád do tradičních indických receptur vnáší kouzlo moderní evropské kuchyně. Nechte se překvapit a vyzkoušejte chutě Východu v jeho nejlepších pokrmech!
Jak to funguje?
Použití
Polévku můžete ohřát v sáčku ve vodní lázni na mírném stupni cca 10 minut, pozor ať nepřivedete vodu k varu. Nebo přendejte do hrnce a na mírném ohni za občasného míchaní nechte provařit, ale opět nenechte polévku vařit. Jako ozdobu můžete přidat nasekaný koriandr.
Skladování
Skladujte při teplotě od 0 °C do 4 °C. Po otevření ihned zkonzumujte. Znovu neohřívejte.
Výrobce
Zátiší Catering Group, a.s.
Novotného lávka 5
110 00 Staré Město
Česká republika
Kam s obalem?
Trvanlivost
Složení
Rajčata | 30 % |
Čočka žlutá | 15 % |
Čočka červená | 15 % |
Kokosové mléko | 10 % |
Pitná voda | |
Cibule | |
Cukr | |
Jedlá sůl | |
Chilli | |
Kmín římský celý | |
Koriandr |
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota | 460 kJ/110 kCal |
Tuky | g |
z toho nasycené mastné kyseliny | g |
Sacharidy | g |
z toho cukry | g |
Bílkoviny | g |
Sůl | g |
Vláknina | g |
Alergeny
Může obsahovat stopy: |
Obiloviny obsahující lepek |
Korýši |
Vejce |
Ryby |
Podzemnice olejná |
Sójové boby |
Mléko |
Skořápkové plody |
Celer |
Hořčice |
Sezamová semena |
Oxid siřičitý a siřičitany |
Vlčí bob |
Měkkýši |