Rainbowplanet

Rainbow planet Blue spirulina powder

50 g
701,10 Kč 14 022,00 Kč/kg

Doručení už do 60 minut

100+ zákazníků má v Oblíbených

Země původu: Čína,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Extrakt získaný z modrozelených řas

Má krásný modrý pigment neutrální chuť. Díky tomu je dokonalým doplňkem téměř jakéhokoliv jídla.

Vynikající barva a chuť jsou zachovány díky způsobu sušení mrazem, lyofilizaci. Celé tajemství je v odstranění veškeré vody. Výsledkem je zakonzervované sušené ovoce, v našem případě mleté na prášek, které si zachovává živiny a má delší trvanlivost. 

  • vhodný pro vegany i děti

Spirulina má ve své základní formě zelenou barvu. Zemědělci ji sbíraji v jezerech a sladkých vodách nebo řízených nádržích. Poté se broušením odstraní zelená část řasy a zůstane pouze čistý phycocyanin, který má jasně modrý pigment bez jakýchkoliv stop zeleně. 

Zpracováno a baleno v České republice.

Použití

Produkt je ideální k rozjasnění pokrmů, do vašich oblíbených smoothies, palačinek, dezertů, latté, krémů, zmrzliny, rýže nebo tapioky. 

Příklady receptů:

  • Na barevnou smoothie bowli vyzkoušejte kombinaci dvou zmrazených banánů, jednoho kiwi, ½ šálku kokosového mléka a jedné lžičky Blue spirulina powder. Vše rozmixujte a navrch si naskládejte vaše oblíbené oříšky, semínka, ovoce nebo kokosové chipsy.
  • Udělejte dětem domácí modré nanuky, limonádu nebo barevný krém na cupcakes. Přidejte sotva jednu lžičku prášku do domácího hummusu nebo sýrového dipu a rázem bude z běžného receptu zcela nový.
  • Při dávkování 1 lžičky (4 g) balení  superfood prášku vystačí na cca 12 použití. Vzhledem k tomu, že má výrobek velmi intenzivní pigment, pro dosažení požadovaného výsledku stačí přidat maximálně ½ lžičky. 

O výrobci

Majitelku společnosti Rainbow Planet přivedla k výrobě produktů láska k vaření a cestování, které otevírá nové obzory v chutích a inspiracích. V dospělosti ji navíc postihla potravinová alergie. Při svých cestách objevila barevné superfood prášky, které jsou raw, veganské, bez lepku a mléka. 

Skladování

Skladujte na suchém místě při pokojové teplotě. Po otevření uchovávejte ve vzduchotěsné nádobě, nebo se přesvědčte, že je obal opět správně uzavřen.

Uchovávejte mimo dosah dětí.  

Výrobce

Rainbow Planet s.r.o.    
Krkonošská 1477/15
120 00   Praha 2
Česká republika

 

Trvanlivost

Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 664 dní.

Garantovaná minimální trvanlivost tohoto produktu od doručení nákupu: 180 dní.Pokud by minimální trvanlivost tohoto zboží byla ve vašem nákupu menší, kontaktujte nás a my vám vrátíme zaplacenou cenu zboží v kreditech. Nevztahuje se na zboží ze sekce Zachraň jídlo.

Složení

100% prášek z modré spiruliny

Nutriční hodnoty na 100 g

Energetická hodnota1596 kJ/381 kCal
Tuky0.2 g
z toho nasycené mastné kyseliny0 g
Sacharidy46.4 g
z toho cukry0.96 g
Bílkoviny0 g
Sůl0 g
Vláknina3.91 g