Čerstvě utrženo – Okurka hadovka (Hugo), bez folie

cca 350 g
Čerstvě sklizeno

cca

 26,95 Kč 77,80 Kč/kg

Doručení už do 60 minut

10000+ zákazníků pravidelně nakupuje

Země původu: Česká republika,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Hugo okurky jsou salátové okurky od Čerstvě utrženo, které jsou plné chuti, protože dostávají čas skutečně dozrát. Navíc jsou vždy čerstvé, jelikož je vypěstovali farmáři ve Velkých Němčicích a necestují k nám přes půl Evropy.

Uvědomujeme si, že každý kus této zeleniny je jinak velký, a tak abychom podpořili pěstitele, začínáme okurky prodávat na váhu. Cena se tedy odvíjí od hmotnosti kusu. Okurky jsou dodávány bez folie a proto se může zdát, že jejich pevnost je naomak nižší než u okurek balených ve folii.

Dáváme si záležet, abychom vám už za šest hodin dodali od lokálních pěstitelů ty nejčerstvější kousky, které ještě ráno spokojeně odpočívaly u farmáře. Pojďte je s námi vyzkoušet!

Okurky jsou bez pesticidů a jsou pravidelně kontrolovány

Farma: Velké Němčice

Vedoucí farmy: Matěj Pospiš

Použití

Okurky můžeme přidávat do salátů, smoothies nebo na obložené talíře. Na své si přijdou i milovníci okurkové limonády nebo ginu s tonicem, ke kterému se okurky výborně hodí.

Také se hodí jako skvělá svačina.

Čerstvě sklizeno

Věděli jste, že zeleninu a ovoce s označením “Čerstvě sklizeno” vám doručíme přímo od zelináře již za 6 hodin od sklizně?

Na Rohlíku najdete v sezóně lokální zeleninu a ovoce, u které vám můžeme garantovat, že se dostane na váš stůl za 6 až 48 hodin po sklizni. Je to díky tomu, že čerstvě sklizenou zeleninu nám vozí zelináři přímo na náš rohlíkovský sklad, odkud vám ji rovnou rozvážíme domů. Zelenina tak neputuje zbytečně v kamionech do meziskladů a prodejen, jako tomu je u kamenných obchodů. Na Rohlíku jde čerstvá zelenina z pole přímo k vám.

O výrobci

Čerstvě utrženo je sdružení několika českých farmářů, kteří pod společnou značkou pěstují a dodávají do tuzemských obchodů rajčata, okurky, papriky a v letní sezóně také borůvky, maliny a jahody. Jejich společným cílem je nabízet zákazníkům kvalitní zeleninu a ovoce pěstované v Česku, poctivě a šetrně k přírodě i lidem. 

Farmáři z Čerstvě utrženo věří, že ohleduplně vypěstované potraviny bez zbytečné chemie jsou nejen lepší, ale i zdravější. Proto pro své rostliny používají výhradně přirozenou biologickou ochranu, obnovitelné zdroje (skleníky využívají teplo a elektřinu z bioplynové stanice) a maximum přirozeného světla a vzduchu. Stejně tak šetří vodu: zalévají dešťovkou a přebytečnou zálivku recyklují.

Skladování

Pro zachování chuti a čerstvosti uchovávejte okurky na chladném místě při teplotě 11–14 °C.

Výrobce

Čerstvě utrženo
Šumavská 35
602 00  Brno
Česká republika

Složení

I. jakost