Makrela filet s kůží

cca 210 g

BĚŽNĚ ČERSTVÉ 2 DNY

cca

 86,00 Kč 399,90 Kč/kg

Doručení už do 60 minut

90+ zákazníků pravidelně nakupuje

Země původu: Holandsko,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Filetovaná mořská ryba makrela s kůží. Filet obsahuje malé množství kostí. Baleno v ochranné atmosféře.

Makrela je dravá, volně lovená ryba, která se vyskytuje v hojném množství napříč oceány. Tyto makrely jsou dováženy konkrétně z Holandska. Makrela je dovezena v celku a ihned po příjezdu je vyfiletována. Maso makrely se vyznačuje nahnědlou barvouvýraznou chutí se silnými, olejovými tóny.

Filety prošly hlubokým zamrazením a byly rozmrazeny za přísně kontrolovaných teplot a tento postup nelze zaměňovat s domácím rozmrazováním. Tyto procesy se používají i v tradičních rybářských zemích pro lepší dostupnost a zachování chuťových i vizuálních vlastností.

Použití

Před konzumací je nutná tepelná úprava. Makrelu se výborně hodí na pečení, zapékání, smažení v těstíčku, trojobalu nebo přírodně. Lze si ji také ugrilovat nebo z ní připravit domácí sushi. 

Tip! Připravte si grilovanou makrelu se zeleninou podle následujícího receptu:

Filet makrely důkladně omyjte pod tekoucí vodou, dobře usušte a nechte natemperovat do pokojové teploty. Do malé mističky si mezitím připravte olivový olej, šťávu z citronu, sůl, pepř a případně prolisujte česnek. Grilovací směsí makrelu potřete důkladně ze všech stran a dejte kůží dolů na rozpálený gril. Mezitím si v misce připravte lístky čerstvého špenátu, rukolu a polníčku. Nakrájejte na kolečka čerstvou chilli papričku nebo sladkou červenou papriku a konzervovaný nebo čerstvý pomeranč. Rybu podávejte společně se salátem a jako ozdobu můžete použít najemno umleté arašídy. Dobrou chuť!

O výrobci

Bidfood se objevil na trhu už roku 1990 v dánském zastoupení společnosti Nowaco. Zabývá se především distribucí mražených a chlazených potravin.

Společnost dále vyvíjí a vyrábí potraviny s vlastními značkami. Má pod křídly hned několik vlastních značek jako jsou například Nowaco, Prima, Petron, Gurmet, Banquet, Drůbež Dýšina, Bagetier, Dobroty babičky Kláry, Coronet a také Meliko.

Skladování

Skladujte při teplotě 0–4 °C.

Výrobce

Bidfood Czech Republic s.r.o.
V Růžovém údolí 553
278 01 Kralupy nad Vltavou
Česká republika

Trvanlivost

Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 2 dny.

Garantovaná minimální trvanlivost tohoto produktu od doručení nákupu: 2 dny.Pokud by minimální trvanlivost tohoto zboží byla ve vašem nákupu menší, kontaktujte nás a my vám vrátíme zaplacenou cenu zboží v kreditech. Nevztahuje se na zboží ze sekce Zachraň jídlo.

Složení

Ryba Mackerel100 %

Alergeny

Ryby
Obsah alergenů před konzumací vždy zkontrolujte na obalu výrobku.