Dove

Dove Nourishing Silk Sprchový gel

250 ml
84,90 Kč  104,90 Kč*
339,60 Kč/l
Doporučená cena

Doručení už do 60 minut

30+ zákazníků pravidelně nakupuje

Země původu: Německo,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Dove sprchový gel pro ženy.

Sprchový gel, který vám pomůže proměnit každé sprchování v akt sebepéče. Složení obsahuje jemné čistící a hydratační složky na přírodní bázi. Kůže je hydratována především unikátní směsí prebiotik, které vyživují pokožku a pomáhají posilovat přirozenou bariéru hydratace pokožky. Speciálně navrženo tak, aby proměnilo i tu nejsušší pokožku v jemnou a hladkou.

  • Trojité hydratační sérum
  • Dermatologicky testováno
  • Bez sulfátů
  • 97% biologicky odbouratelné složení
  • Láhev z 100% recyklovaného plastu

Značka Dove představuje kvalitní péči o pleť i tělo a je synonymem pro perfektní hydrataci.

Použití

Naneste štědré množství sprchového gelu do dlaní nebo na lufu. Vzniklou krémovou pěnu vmasírujte do pokožky celého těla, opláchněte ji teplou vodou a odhalte tak hebčí a hladší pokožku.

O výrobci

Holandsko-britská společnost Unilever je dodavatelem výrobků pro osobní péči a péči o domácnost, potravin a nápojů. Výrobky dodává do 190 zemí světa. Pod Unilever patří například značky Hellmann’s, Knorr, Magnum, Algida, Lipton, Knorr, Rexona nebo Dove.

Skladování

Skladujte v suchu při teplotě 5–35 °C.

Výrobce

UNILEVER ČR, spol. s r.o.
Voctářova 2497/18
180 00 Praha 8
Česká republika

Aqua
Sodium lauroyl glycinate Cocamidopropyl betaine Sodium lauroyl isethionate Sodium chloride Lauric acid Glycerin Parfum Benzoic acid BHT Butylene glycol Carbomer Citric acid Coco-glucoside DMDM hydantoin Iodopropynyl butylcarbamate PEG-150 pentaerythrityl tetrastearate PPG-2 hydroxyethyl cocamide Sodium benzoate Sodium hydroxide Sodium isethionate Citric acid Styrene/acrylates copolymer Tetrasodium EDTA Zinc oxide Alpha-isomethyl ionone Benzyl alcohol Benzyl salicylate Butylphenyl methylpropional Citronellol Hexyl cinnamal Limonene Linalool CI 17200 CI 19140