Weleda

Weleda Dětský krém na opalování SPF 50 Sensitive

50 ml
369,90 Kč 7 398,00 Kč/l

Doručení už do 60 minut

600+ zákazníků má v Oblíbených

Země původu: Švýcarsko,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Ta nejlepší voděodolná ochrana pro dětskou pokožku.

Všechny děti přímo zbožňují léto a nejraději by ho celé strávily venku. Silné sluneční paprsky by ale na jejich kůži mohly napáchat nepříjemné škody. Jakmile se toto mléko na opalování dotkne jejich jemné pokožky, začíná okamžitě pracovat.

Minerální UV filtry bez nanočástic odrážejí UV záření, zatímco organický kokosový olej a bambucké máslo zajišťují dostatečnou hydrataci. Neparfemované složení je klinicky testováno, bez problému ho snese i citlivá kůže – ať už dětí, nebo dospělých.

Certifikovaná přírodní kosmetika

Obsahuje pouze čisté přírodní suroviny a je nositelem certifikátu Natrue – garance nejvyšší kvality čistě přírodní kosmetiky a BIO kosmetiky. Neobsahuje žádné syntetické konzervanty, barviva, parfemaci ani látky na bázi minerálních olejů vyráběných z ropy.

Natrue je první mezinárodně uznávaná pečeť kvality pro ekologickou a přírodní kosmetiku. Všechny výrobky s tímto označením zaručují nejvyšší standardy.

Použití

Jemně aplikujte na všechny části těla před opalováním. Nechte přípravek plně vstřebat do kůže. Pro zachování ochrany pokožky nanášejte opakovaně, obzvlášť po plavání. Pro poskytování stálé ochrany je třeba mléko aplikovat znovu, protože se vlivem vody či pocení účinek snižuje. Zamezte kontaktu s oděvem.

O výrobci

Zodpovědný postoj k přírodě i k lidem byl vždy součástí firmy Weleda už od dob, kdy Rudolf Steiner vyslovil svou vizi firmy, která bude zcela sloužit zájmům lidstva a světa jako celku. Weleda je maminkami nejdoporučovanější značkou dětské kosmetiky v ČR.

Všechny jejich produkty jsou vždy vyráběny ze zcela přírodních surovin, vždy bez umělých konzervačních látek. Přes 83 % z rostlinných surovin, které Weleda využívá, je vypěstováno v ekologickém zemědělství nebo je získáno z ekologicky kontrolovaných zdrojů ve volné přírodě.

Skladování

Uchovávejte při teplotě 5–25 °C.

Výrobce

WELEDA, spol. s r.o.
Lidická 336/28
Praha 5  150 00
Česká republika

Voda, Kaprylové/Kaprinové triglyceridy, Oxid titaničitý, Slunečnicový olej, Glycerin, Kokosový olej, Alkohol, Kyselina polyhydroxystearová, Polyglyceryl-3 Polyricinoleát, Nezmýdelnitelný podíl olivového oleje, Kyselina stearová, Oxid hlinitý (Alumina), Extrakt květů/listů/stonků protěže alpské, Síran hořečnatý, Glyceryl kaprylát, Hydrogenovaný řepkový olej.