Dacello

Dacello Schwarzwaldská šunka PGI

100 g
Denní kontrola cen
37,80 Kč 378,00 Kč/kg

Doručení už do 60 minut

7000+ zákazníků pravidelně nakupuje

Země původu: Německo,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Dacello Schwarzwaldská PGI šunka nakrájená na jemné plátky. Není šunka jako šunka. Naše Dacello Schwarzwaldská šunka je totiž něco, co si zamilujete na první dobrou.

Nejen samotná chuť, ale především pak skutečnost, že na 100 g výrobku bylo použito 134 g vepřového masa vás přesvědčí o tom, že tuhle šunku jednoduše musíte mít ve své ledničce.

A to není všechno. Naše šunka je totiž skutečnou specialitou, protože získala evropskou certifikaci Chráněné zeměpisné označení (Protected Geographical Indication = chraněné zeměpisné označení). Prostě mňam!
 

Použití

Šunka se perfektní hodí na obložení studené mísy. Doplnit ji můžete čerstvým pečivem, oblíbeným sýrem či olivami. 

O Dacellu

Jíst dobré jídlo nemusí nutně znamenat, že vám to udělá díru do rozpočtu. Zářivým příkladem je naše rohlíkovská značka Dacello, která ale není jen tak ledajakou značkou uzenin. Její kouzlo se skrývá v kombinaci skvělé ceny a chuti, kterou si jednoduše zamilujete. 

A ještě jedna zajímavost – věděli jste, že naše značky Miil, Ubomi, Yutto, Moddia, Dacello, Pappudia, Maso!, Sutcha a Fjoru jsou členy jedné "domácnosti" Rohlik Group? Nevěděli jste? Pak nevíte, co vám chybí! Měli byste to zkusit - doporučuje 100 ze 100 rohlíků.

O výrobci

V rodině Wein je šunka tradicí, jejich produkty vyrábí již od roku 1966 v malém městečku Freudenstadt-Musbach. Při výrobě se používá pouze kvalitní maso a dodržují se tradiční rodinné receptury. Součástí sortimentu jsou různé šunkové speciality jako je pravá Schwarzwaldská šunka, vepřový bůček, salám, a mnoho dalších produktů.

Skladování

Skladujte při teplotě do 7 °C. 

Výrobce

Hermann Wein GmbH & Co. KG
Dornstetter Str. 29
72250 Freudenstadt – Musbach
Německo

Trvanlivost

Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 44 dní.

Garantovaná minimální trvanlivost tohoto produktu od doručení nákupu: 10 dní.Pokud by minimální trvanlivost tohoto zboží byla ve vašem nákupu menší, kontaktujte nás a my vám vrátíme zaplacenou cenu zboží v kreditech. Nevztahuje se na zboží ze sekce Zachraň jídlo.

Složení

Vepřové maso
Jedlá sůl
Koření
Dextróza
Konzervanty
E250 - Dusitan sodný
E252 - Dusičnan draselný
Kouř z jedlového dřeva

Nutriční hodnoty na 100 g

Energetická hodnota1014 kJ/243 kCal
Tuky15 g
z toho nasycené mastné kyseliny6.4 g
Sacharidy1 g
z toho cukry0.5 g
Bílkoviny26 g
Sůl5.5 g
Vláknina0 g
Garantem a dodavetelem informací o éčkách je nezávislá organizace Fér potravina.