Swiffer

Swiffer Mop + 3 mokré a 8 suchých náhrad

1 ks
299,90 Kč  424,90 Kč*
299,90 Kč/ks
Doporučená cena

Doručení už do 60 minut

1000+ zákazníků má v Oblíbených

Země původu: Mimo EU,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Konečně máte řešení pro zametání a vytírání podlah v jednom.

Swiffer Sweeper má 360° otočnou hlavici, díky které můžete vyčistit všechna místa, dokonce i ta těžko přístupná (pod lednicí, troubou a myčkou, pod postelí nebo gaučem) nebo v rozích, kam se běžné smetáky a mopy obvykle nedostanou. 

Startovací sada Swiffer Sweeper obsahuje 8 pevných prachovek, které zachycují třikrát více nečistot, prachu, vlasů a chlupů než tradiční smetáky. Prachovky mají elektrostatický účinek, který v kombinaci s jejich pevností a specifickým vzorem umožňuje zachycení veškerého prachu. Sada obsahuje také 3 čisticí ubrousky, které rozpouští nečistoty, absorbují a odstraňují je z podlahy, kterou zanechávají čistou a svěže voňavou.

Použití

Postupujte dle pokynů na obalu výrobku. Je nutná jednoduchá montáž. 

Nepoužívejte čisticí ubrousky Swiffer Sweeper na neupravené, olejované nebo voskované dřevěné povrchy, ani na nelepenou dlažbu nebo koberce. 

O výrobci

The Procter & Gamble Company je americký nadnárodní koncern podnikající především v oblasti drogistického zboží. P&G svými značkami působí v deseti segmentech spotřebního zboží od dětských plen, přes prací prášky, ženské hygienické prostředky, vlasovou péči, holící potřeby až po zubní hygienu a zdravotnické potřeby. Mezi nejznámější značky patří Pampers, Tide, Ariel, Always, Head & Shoulders, Old Spice, Pantene, Braun Gillette, Venus, Vicks a Oral B.

Skladování

Skladujte v suchu.

Výrobce

The Procter & Gamble Company
1 P&G Plaza Cincinnati
OH 45202
Spojené státy americké

Konzervační Látky, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Parfémy