
Alnatura
Alnatura BIO Vanilkový nanuk s mléčnou čokoládou a mandlemi
110 mlKaždý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Jemná smetanová zmrzlina s příchutí Bourbonské vanilky, politá mléčnou čokoládou a zdobená křupavými kousky mandlí v BIO kvalitě.
Značka Alnatura je zárukou vysoké kvality. Produkty jsou vyrobeny šetrným zpracováním surovin a se zodpovědným přístupem k životnímu prostředí. Nákupem těchto výrobků navíc podpoříte rozvoj ekologického zemědělství a lepší životní podmínky zvířat.
Použití
Určeno k přímé konzumaci. Ideální jako osvěžení nebo sladká tečka ke kávě.
O výrobci
Alnatura GmbH je německá společnost, která byla založena roku 1984. Podnik se zaměřuje především na výrobu organických produktů. Všechny použité přísady pocházejí z ekologického zemědělství. Mnoho výrobků Alnatura navíc nese pečeť organického sdružení, jako je Bioland, Demeter nebo Naturland. Jejich směrnice jsou komplexnější a přísnější než zákonné požadavky.
Skladování
Skladujte při teplotě -18 °C a nižší. Po rozmrazení znovu nezmrazujte!
Min. trvanlivost při - 6 °C: 1 týden.
Min. trvanlivost při -12 °C: 1 měsíc.
Min. trvanlivost při -18 °C: 24 měsíců.
Výrobce
Alnatura GmbH
Darmstädter Str. 63
64404 Bickenbach
Německo
Složení
Odtučněné mléko | |
Mléčná čokoláda | 30 % |
Třtinový cukr | |
Kakaové máslo | |
Sušené plnotučné mléko | |
Kakaová hmota | |
Sušená smetana | |
Emulgátor | |
E322 - Lecitiny | |
Smetana | 17 % |
Třtinový cukr | |
Pražená jádra mandlí | 5.8 % |
Žloutek | |
Glukózový sirup | |
Sušené odtučněné mléko | |
Stabilizátor | |
E410 - Karubin | |
Extrakt bourbon vanilky | |
Mletý lusk Bourbon vanilky |
Nutriční hodnoty na 100 ml
Energetická hodnota | 1038 kJ/249 kCal |
Tuky | 17 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 9.1 g |
Sacharidy | 20 g |
z toho cukry | 18 g |
Bílkoviny | 3.7 g |
Sůl | 0.1 g |
Vláknina | 0 g |
Alergeny
Vejce |
Mléko |
Může obsahovat stopy: |
Obiloviny obsahující lepek |
Sójové boby |
Skořápkové plody |