Angry Beards

Angry Beards Beard Doping Přípravek na růst vousů

30 ml
499,90 Kč 16 663,33 Kč/l

Doručení už do 60 minut

80+ zákazníků má v Oblíbených

Země původu: Česká republika,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Přípravek na růst vousů pro muže.

Jedná se o poctivý český výrobek, který prokrvuje folikuly a prokazatelně podporuje růst vousů. Pokožku v okolí vousů zvláčňuje a důkladně hydratuje

Použití

Používejte ráno a večer po sprše, kdy jsou póry rozšířené a kůže čistá. Pokud jste zrovna bez sprchy, nahřejte ručník a udělejte si na chvíli horký zábal nebo si omyjte kůži teplou vodou. Pumpněte 3–6krát přímo na kůži (ne na vousy), kde chcete podpořit růst, a prsty všechno pečlivě rozetřete a promasírujte. 

O výrobci

Angry Beards je značka pánské kosmetiky založená v roce 2017 v České republice. Všechny své produkty vyrábí rovněž v České republice, konkrétně v Třebíči. Značku založili Tomáš a Adam, protože se jim zdály zahraniční produkty příliš drahé.

Veškeré produkty vznikají ve spolupráci s profesionály z oboru a přináší stoprocentní kvalitu. Přírodní oleje a vlastní receptura dělají ze značky Angry Beards naprostý originál na trhu.

Skladování

Skladujte v suchu a spotřebujte nejlépe do data uvedeného na obalu výrobku.

Výrobce

Angry Beards s.r.o.
Lublaňská 267/12
120 00 Praha 2
Česká republika

Aqua, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Cannabis Sativa seed oil, Cetearyl Alcohol, Triticum Vulgare Germ Oil, Glyceryl Stearates, Glyceryl Stearate Cytrate, Polyglyceryl-10 Stearate, Polyglyceryl-6 Tristearate, Hydroxypropyl Guar, Glycerin, Helianthus Annuus Seed Oil, Tocopherol, Ethyl Ferulate, Humulus Lupulus Cone Extract, Diaminopyrimidine Oxide, Vanillyl Butyl Ether, Retinyl Palmitate, Magnesium Aspartate, Zinc Gluconate, Copper Gluconate, Phenoxyethanol, Triethylene Glycol, Parfum, Benzyl Salicylate, Geraniol, Butylphenyl Methylpropional, Limonene, Linalool, α-Isomethyl Ionone