Angry Beards

Angry Beards Šampon na vousy

250 ml
339,90 Kč 1 359,60 Kč/l

Doručení už do 60 minut

100+ zákazníků má v Oblíbených

Země původu: Česká republika,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Šampon na vousy pro muže.

Jedná se o poctivý český výrobek, který poskytuje dokonalé a šetrné umytí vousů. Zároveň zmírňuje vymývání přirozených olejů, vitamínů a minerálů a zanechává svěží a citrusovo-kořeněnou vůni.

Šampon má složení na bázi tenzidů, aktivních čistících látek z rostlinných olejů. Díky nim nevysušuje kůži ani vousy a po umytí odolávají statické elektřině a lépe je rozčesáte.

Použití

Stříkněte potřebné množství do dlaně a lehce napěňte. Naneste šampon na vousy až ke kůži. Vousy pořádně vydrbejte a poté důkladně opláchněte vodou.

Použijte kdykoli je potřeba.

O výrobci

Angry Beards je značka pánské kosmetiky založená v roce 2017 v České republice. Všechny své produkty vyrábí rovněž v České republice, konkrétně v Třebíči. Značku založili Tomáš a Adam, protože se jim zdály zahraniční produkty příliš drahé.

Veškeré produkty vznikají ve spolupráci s profesionály z oboru a přináší stoprocentní kvalitu. Přírodní oleje a vlastní receptura dělají ze značky Angry Beards naprostý originál na trhu.

Skladování

Skladujte v suchu a spotřebujte nejlépe do data uvedeného na obalu výrobku.

Výrobce

Angry Beards s.r.o.
Lublaňská 267/12
120 00 Praha 2
Česká republika

Aqua, Sodium C14-16 Olefin Sulfonate, Coco Glucoside, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Cocamide DEA, Polyquaternium-7, Polyglyceryl-4 Caprate, Parfum, Limonene, Benzyl Alcohol, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Citric Acid