Maso Klouda

Maso Klouda Nízký roštěnec Striploin

cca 300 g

BĚŽNĚ ČERSTVÉ 7 DNŮ

Od českého farmářeVyzrálé maso

cca

 219,24 Kč 730,30 Kč/kg

Doručení už do 60 minut

50+ zákazníků pravidelně nakupuje

Země původu: Česká republika,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Vynikající steakové maso z vyzrálého nízkého roštěnce.

  • Zabaleno: ve vakuu
  • Suché zrání: minimálně 30 dní

Během doby zrání ztratí určité množství vody a tím získá intenzivnější chuť. Díky tukovému krytí, které se při grilování přemění na křupavou kůrčičku, je steak šťavnatý a křehký.

U Maso Klouda zpracovávají maso pouze z oveřených farem. Ví, kde je původ zvířete, kdo ho krmil a kdo se o něj staral. Rozumí koloběhu přírody, masu i jeho způsobům zpracování. Vám už zbývá jen ochutnat, abyste pochopili, v čem tkví výjimečnost jejich práce.

Použití

Maso vyndejte alespoň 30 minut před přípravou, aby se natemperovalo a rozvinula se chuť. Nejlépe se hodí na přípravu steaků nebo minutek. Maso opečte na medium či medium rare na steakové pánvi či na grilu. Jako přílohu můžete zvolit grilovanou zeleninu, pečené brambory.

O výrobci

Maso Klouda je ryze česká, řeznická firma zabývající se výhradně zpracováním masa z prověřených českých a moravských farem. Nejvíce se Klouda specializuje na vepřové a hovězí maso, které nechávají zrát suchou nebo mokrou metodou po několik týdnů až měsíců. Mimo masa sortiment zahrnuje i hotová jídla a polévky.

Skladování

Skladujte v chladničce při teplotě do 4 °C. 

Výrobce

Maso Klouda, s.r.o.
Křtěnovská 29
Olešnice 679 74
Česká republika

Trvanlivost

Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 7 dní.

Garantovaná minimální trvanlivost tohoto produktu od doručení nákupu: 3 dny.Pokud by minimální trvanlivost tohoto zboží byla ve vašem nákupu menší, kontaktujte nás a my vám vrátíme zaplacenou cenu zboží v kreditech. Nevztahuje se na zboží ze sekce Zachraň jídlo.

Složení

Hovězí maso100 %