
Maso Klouda
Maso Klouda Nízký roštěnec Striploin
cca 320 gZÁRUKA ČERSTVOSTI
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Vynikající steakové maso z vyzrálého nízkého roštěnce.
- Zabaleno: ve vakuu
- Suché zrání: minimálně 30 dní
Během doby zrání ztratí určité množství vody a tím získá intenzivnější chuť. Díky tukovému krytí, které se při grilování přemění na křupavou kůrčičku, je steak šťavnatý a křehký.
U Maso Klouda zpracovávají maso pouze z oveřených farem. Ví, kde je původ zvířete, kdo ho krmil a kdo se o něj staral. Rozumí koloběhu přírody, masu i jeho způsobům zpracování. Vám už zbývá jen ochutnat, abyste pochopili, v čem tkví výjimečnost jejich práce.
Použití
Maso vyndejte alespoň 30 minut před přípravou, aby se natemperovalo a rozvinula se chuť. Nejlépe se hodí na přípravu steaků nebo minutek. Maso opečte na medium či medium rare na steakové pánvi či na grilu. Jako přílohu můžete zvolit grilovanou zeleninu, pečené brambory.
O výrobci
Maso Klouda je ryze česká, řeznická firma zabývající se výhradně zpracováním masa z prověřených českých a moravských farem. Nejvíce se Klouda specializuje na vepřové a hovězí maso, které nechávají zrát suchou nebo mokrou metodou po několik týdnů až měsíců. Mimo masa sortiment zahrnuje i hotová jídla a polévky.
Skladování
Skladujte v chladničce při teplotě do 4 °C.
Výrobce
Maso Klouda, s.r.o.
Křtěnovská 29
Olešnice 679 74
Česká republika
Trvanlivost
Složení
Hovězí maso | 100 % |