Sutcha

Sutcha Vysoká roštěná steak z Jižní Ameriky

cca 270 g

BĚŽNĚ ČERSTVÉ 5 DNŮ

Vyzrálé maso

cca

 213,27 Kč 789,90 Kč/kg

Doručení už do 60 minut

100+ zákazníků pravidelně nakupuje

Země původu: Uruguay,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Plátek vyzrálé hovězí vysoké roštěné neboli Rib eye z Jižní Ameriky.

Jedná se o sval na hřbetu zvířete, který je charakteristický výrazným tukovým okem, který poskytuje velké množství chuti. Ribeye je jedním z nejlepších druhů steaků na grilování. Rib eye má silné mramování- tenké, bílé proužky, které procházejí každým kusem hovězího ribeye. Jedná se o kousky intramuskulárního tuku. Obsah tuku se během procesu přípravy rozloží, maso změkne a dodá mu texturu, pro kterou je známo. Prakticky žádný kus hovězího se nemůže přiblížit mramorování, které uvidíte na řezu ribeye.

  • Zabaleno: ve vakuu
  • Mokré zrání: minimálně 60 dnů

Uruguay představuje jihoamerické hovězí maso za dostupnou cenu v dobré kvalitě. 

Proč ochutnat steakové maso z Uruguaye 

Uruguay je jedním z největších producentů hovězího masa na světě. Jejich dobytek je chováný pod širým nebem, za podmínek mírného klimatu, na úrodné půdě s množstvím vody, díky množství řek a potoků. Všechny tyto faktory zajišťují ideální životní podmínky pro zvířata.

O Sutcha...

Milujete maso? Sutcha vám přináší nejširší výběr nejlepších kusů hovězího z celého světa, který je k dispozici po celý rok. A tím to nekončí – Sutcha nabízí tento druh masa za skvělou cenu, takže si konečně můžete vychutnat lahodné hovězí flat iron nebo chuck tender, kdykoli budete chtít.

Naši profesionální řezníci vám ho ručně naporcují a profesionálně zabalí, abyste si mohli užívat luxusu čerstvého chlazeného masa, které vám dovezeme až k vašim dveřím.

Prostě skvělé! Říkáme YES našemu Sutcha Ribeye steaku South America!

A ještě jedna zajímavost - věděli jste, že naše značky Miil, Ubomi, Moddia, Dacello, Pappudia, Maso! a Sutcha jsou členy jedné "domácnosti" Rohlik YES Mania, která zaručuje skvělou kvalitu produktů za skvělou cenu? Nevěděli jste? Pak nevíte, o co přicházíte! Měli byste to zkusit - doporučuje 100 ze 100 rohlíků. Zde najdete všechny produkty YES Mania.

Použití

Z masa ugrilujete perfektní steak. V steakových restauracích tradičního brazilského stylu přicházejí ke stolu číšníci s noži a špízem, na kterém jsou napichovány různé druhy kvalitních kusů masa. Tento způsob se nazývá „rodízio“ nebo „rodízillo“.

O výrobci

Česká společnost Velká Pecka byla založena v roce 2014 Tomášem Čuprem. Provozuje on-line supermarket Rohlik.cz, který je jedničkou na českém trhu. Vlastní řeznictví v Brně a výrobnu na delikatesy, sladkou a studenou kuchyni v Praze.

Skladování

Uchovávejte při teplotě od 0–4 °C. 

Výrobce

Velká Pecka s.r.o.
Sokolovská 100/94
186 00 Praha 8 – Karlín
Česká republika

Trvanlivost

Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 5 dní.

Garantovaná minimální trvanlivost tohoto produktu od doručení nákupu: 3 dny.Pokud by minimální trvanlivost tohoto zboží byla ve vašem nákupu menší, kontaktujte nás a my vám vrátíme zaplacenou cenu zboží v kreditech. Nevztahuje se na zboží ze sekce Zachraň jídlo.

Složení

Hovězí maso