Bulleit

Bulleit Bourbon 45%

0,7 l
Tento produkt je určen starším 18 let.
1 099,00 Kč 1 570,00 Kč/l

Doručení už do 60 minut

100+ zákazníků má v Oblíbených

Tento produkt je určen starším 18 let.Při převzetí zboží bude ověřen váš věk.
Země původu: USA,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Bourbon z pramenité vody z oblasti Kentucky má výrazný obsah žita a ikonickou lahev, která vás přenese přímo na divoké americké hranice.

Bulleit Bourbon se vyrábí z pramenité kentucké vody filtrované přes vápenec a zraje ve vypálených sudech z amerického dubu. Bulleit Bourbon má intenzivní, okořeněný charakter, nakouřený základ a jemnou dochuť

V roce 1987 se Tom Bulleit rozhodl vytvořit zcela jedinečný bourbon. Inspirací mu byl jeho prapradědeček, Augustus Bulleit, který se proslavil, když procestoval celé USA a na svých cestách prodával vlastní bourbon s vysokým obsahem žita. Dnes 175letá tradice pokračuje, a to v nápoji Bulleit Bourbon. 

  • Obsah alkoholu: 45 %.

Použití

Díky nezaměnitelně kořeněné a výrazné chuti je bourbon ideálním základem pro klasické koktejly, např. Julep nebo Old Fashioned.

O výrobci

Diageo je britská nadnárodní společnost, která byla založena v roce 1997, kdy se sloučil Guinness a Grand Metropolitan. Jedná se o jednoho z největších producentů alkoholických nápojů. Mezi značky této společnosti patří například Captain Morgan, který byl pojmenován podle legendárního kapitána Henryho Morgana či nejprodávanější skotská whisky na světě pod názvem Johnnie Walker. Dále také vlastní oblíbený likér jménem Baileys, vodku Smirnoff a další.

Skladování

Skladujte v suchu při teplotě 5–18 °C.

Výrobce

Diageo
7 Lakeside Drive
Park Royal
Londýn
Velká Británie

Trvanlivost

Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 962 dní.

Složení

Obilný destilát