Sutcha

Sutcha Nízká roštěná steak z Argentiny

cca 240 g

BĚŽNĚ ČERSTVÉ 6 DNŮ

Prémiová kvalitaVyzrálé maso

cca

 214,00 Kč 876,40 Kč/kg

Doručení už do 60 minut

100+ zákazníků pravidelně nakupuje

Země původu: Argentina,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Nízká roštěná neboli striploin pochází z nejdelší části hřbetu hovězího zvířete, za jeho žebry (ribeye). Striploin jsou štíhlejší kusy, s vysokým obsahem bílkovin a nízkým obsahem tuku, což zaručí jemnost masa

  • Zabaleno: ve vakuu
  • Mokré zrání: minimálně 60 dnů

Argentinské hovězí si vysloužilo pověst jednoho z nejlepších na světě. Je všeobecně známo, že je nesrovnatelně jemné a bohatě ochucené, i když se málokdy dochucuje něčím jiným než solí. 

Proč je argentinské hovězí tak výjimečné?

Když Španělé v 16. století poprvé přivezli do Argentiny dobytek, musel si tam připadat jak v ráji. Prérie je zdánlivě nekonečná a většinou plochá, s vlhkým a mírným podnebím, které je ideální pro chování dobytka. Mnoha plemenům dobytka (např. Angus nebo Hereford) zavedeným do Argentiny se dařilo v pampách, kde se šťastně a často pásly, a získali tak chutnější a výživnější hovězí maso

Zvířata byla krmena až 100 dní vysoce kalorickým zrnem, aby se dosáhlo optimálního pronikání intramuskulárního tuku nazývaného mramorování. Tento proces krmení vede k velmi vysoké šťavnatosti masa požadované milovníky hovězího masa.

O Sutcha...

Milujete maso? Sutcha vám přináší nejširší výběr nejlepších kusů hovězího z celého světa, který je k dispozici po celý rok. A tím to nekončí – Sutcha nabízí tento druh masa za skvělou cenu, takže si konečně můžete vychutnat lahodné hovězí flat iron nebo chuck tender, kdykoli budete chtít.

Naši profesionální řezníci vám ho ručně naporcují a profesionálně zabalí, abyste si mohli užívat luxusu čerstvého chlazeného masa, které vám dovezeme až k vašim dveřím.

Prostě skvělé! Říkáme YES našemu Sutcha Striploin steaku Argentina!

A ještě jedna zajímavost - věděli jste, že naše značky Miil, Ubomi, Moddia, Dacello, Pappudia, Maso! a Sutcha jsou členy jedné "domácnosti" Rohlik YES Mania, která zaručuje skvělou kvalitu produktů za skvělou cenu? Nevěděli jste? Pak nevíte, o co přicházíte! Měli byste to zkusit - doporučuje 100 ze 100 rohlíků. Zde najdete všechny produkty YES Mania.

Použití

Argentinské steaky se obvykle připravují al asador (na rožni nad otevřeným ohněm) nebo na grilu (na zakrytém železném grilu). Pečte je pomalu nad dřevem nebo briketami z dřevěného uhlí. Doporučujeme maso připravovat stranou hlavního žáru, aby s rostoucí vnitřní teplotou pomalu získalo úžasnou kouřovou chuť. Argentinský steak zůstane konzistentní po celou dobu, propeče se rovnoměrně, a nakonec lze krájet i lžící. Na závěr stačí pak jen lehce posypat solí a doplnit jednoduchými přílohami: hranolkami, salsou criolla a omáčkou chimichurri. 

O výrobci

Česká společnost Velká Pecka byla založena v roce 2014 Tomášem Čuprem. Provozuje on-line supermarket Rohlik.cz, který je jedničkou na českém trhu. Vlastní řeznictví v Brně a výrobnu na delikatesy, sladkou a studenou kuchyni v Praze.

Skladování

Uchovávejte při teplotě od 0–4 °C. 

Výrobce

Velká Pecka s.r.o.
Sokolovská 100/94
186 00 Praha 8 – Karlín
Česká republika

Trvanlivost

Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 6 dní.

Garantovaná minimální trvanlivost tohoto produktu od doručení nákupu: 3 dny.Pokud by minimální trvanlivost tohoto zboží byla ve vašem nákupu menší, kontaktujte nás a my vám vrátíme zaplacenou cenu zboží v kreditech. Nevztahuje se na zboží ze sekce Zachraň jídlo.

Složení

Hovězí maso