Sutcha

Sutcha Chuck tender steak ze Severní Ameriky

cca 270 g

BĚŽNĚ ČERSTVÉ 4 DNY

Prémiová kvalitaVyzrálé maso

cca

 156,00 Kč 579,90 Kč/kg

Doručení už do 60 minut

30+ zákazníků pravidelně nakupuje

Země původu: Kanada, USA,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Chuck tender steak je řez z falešné svíčkové neboli kulaté plece.

  • Zabaleno: ve vakuu
  • Mokré zrání: minimálně 60 dnů

Severoamerické hovězí je specifické svým mramorováním, které je dáno krmením obsahujícím významné množství energie.

Proč je severoamerické hovězí tak výjimečné?

Severní Amerika je velmi známý region, který se věnuje produkci a konzumaci hovězího masa. Dlouhodobě známé prémiové americké maso slušně následuje kanadské s vysokou kvalitou výroby. Severoamerické hovězí maso je celosvětově známé jako velmi bohaté na chuť se silnou proteinovou chutí doprovázenou vysokou šťavnatostí díky tukovému intramuskulárnímu mramorování. Zvířata mají bohaté krmení s dostatkem obilí nebo kukuřice, aby dosáhla špičkové konzumní kvality. Přeprava do Evropy na lodích za nízkých teplot umožňuje získat maso velmi vyzrálé, což podtrhuje křehkost a šťavnatost masa.

O Sutcha...

Milujete maso? Sutcha vám přináší nejširší výběr nejlepších kusů hovězího z celého světa, který je k dispozici po celý rok. A tím to nekončí – Sutcha nabízí tento druh masa za skvělou cenu, takže si konečně můžete vychutnat lahodné hovězí flat iron nebo chuck tender, kdykoli budete chtít.

Naši profesionální řezníci vám ho ručně naporcují a profesionálně zabalí, abyste si mohli užívat luxusu čerstvého chlazeného masa, které vám dovezeme až k vašim dveřím.

Prostě skvělé! Říkáme YES našemu Sutcha Chuck tender steak ze Severní Ameriky!

A ještě jedna zajímavost - věděli jste, že naše značky Miil, Ubomi, Moddia, Dacello, Pappudia, Maso! a Sutcha jsou členy jedné "domácnosti" Rohlik YES Mania, která zaručuje skvělou kvalitu produktů za skvělou cenu? Nevěděli jste? Pak nevíte, o co přicházíte! Měli byste to zkusit - doporučuje 100 ze 100 rohlíků. Zde najdete všechny produkty YES Mania.

Použití

Z masa ugrilujete perfektní steak, který díky mramorování zůstane šťavnatý. 

O výrobci

Česká společnost Velká Pecka byla založena v roce 2014 Tomášem Čuprem. Provozuje on-line supermarket Rohlik.cz, který je jedničkou na českém trhu. Vlastní řeznictví v Brně a výrobnu na delikatesy, sladkou a studenou kuchyni v Praze.

Skladování

Uchovávejte při teplotě od 0–4 °C. 

Výrobce

Velká Pecka s.r.o.
Sokolovská 100/94
186 00 Praha 8 – Karlín
Česká republika

 

Trvanlivost

Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 4 dny.

Garantovaná minimální trvanlivost tohoto produktu od doručení nákupu: 3 dny.Pokud by minimální trvanlivost tohoto zboží byla ve vašem nákupu menší, kontaktujte nás a my vám vrátíme zaplacenou cenu zboží v kreditech. Nevztahuje se na zboží ze sekce Zachraň jídlo.

Složení

Hovězí maso