

Rohlík BEZ KOMPROMISU
Rohlíkova Ciabatta
250 g49,90 Kč 199,60 Kč/kg
Doručení už do 60 minut
Cena pro Premium: 42,41 Kč
Kategorie:
Země původu: Česká republika,
Víte, že...
Vyberte si z více než 5.000 plant-based produktů
Dopřejte si nejširší nabídku plant-based produktů ze všech supermarketů!
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Tradiční italské pšeničné pečivo, vyrobeno z dlouhozrajícího těsta, s vlhkostí až 75 %. Těsto se během zrání třikrát ručně překládá.
Použití
Určeno k přímé konzumaci. Ciabattu si můžete vychutnat ke snídani nebo ke svačině.
Skladování
Skladujte v suchu a mimo působení přímého slunečního záření.
Výrobce
Merhautovo pekařství, s.r.o.
Pražská 614
294 71 Benátky nad Jizerou
Česká republika
Složení
Pšeničná mouka | 54 % |
Pitná voda | |
Stabilní kvas | |
Voda | |
Pšeničná mouka | |
Sůl | |
Sušený pšeničný kvas | |
Pšeničná mouka | |
Voda | |
Startovací kultura | |
Startovací kultura | |
Stabilizátor | |
Lepek pšeničný | |
Žitná mouka | |
Sušená šťáva z aceroly | |
Pekařské droždí | |
Olivový olej | |
Jedlá sůl | |
Pekařská směs | |
Mouka ječná sladová | |
Dextróza | |
Emulgátor | |
E472 - Estery mono- a diglyceridů mastných kyselin a, b, c, d, e, f | |
Cukr | |
Pšeničná mouka | |
Emulgátor | |
E471 - Mono- a diglyceridy mastných kyselin | |
Kypřicí látky | |
E450 - Difosforečnany | |
E500(ii) - Hydrogenuhličitan sodný | |
Emulgátor | |
E322 - Lecitiny | |
Sojový | |
Enzym lepek | |
Látka zlepšující mouku | |
E300 - Kyselina L-askorbová | |
Aroma | |
Zobrazit vše |
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota | 1252 kJ/296 kCal |
Tuky | 3 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0.4 g |
Sacharidy | 55 g |
z toho cukry | 1.7 g |
Bílkoviny | 11 g |
Sůl | 1.4 g |
Vláknina | 0 g |
Alergeny
Obiloviny obsahující lepek |
Sójové boby |
Garantem a dodavetelem informací o éčkách je nezávislá organizace Fér potravina.
Obsah alergenů před konzumací vždy zkontrolujte na obalu výrobku.