Campanini

Campanini BIO Rýže

1 kg
BIO
Vyprodáno. Očekáváme ve čt.
Poslat e-mail, až bude skladem
Zobrazit podobné zboží z kategorie »
Země původu: Itálie,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Polomletá rýže v BIO kvalitě kombinuje vysoký obsah živin s přírodní chutí charakteristickou pro rýži.

Jedná se o první organickou rýži vysledovanou blockchainem, inovativní informační technologií, která umožňuje zaznamenávání informace bezpečným, neměnným a ověřitelným způsobem.

Naskenováním QR kódu na obalu zjistíte původ rýže, certifikace kvality a systém kontrol a analýz prováděných u každé konkrétní šarže. 

Použití

Rýži propláchněte a vložte do vroucí osolené vody (2,5 dílu vody na 1 díl rýže). Vařte ve vroucí vodě. Poté slijte přebytečnou vodu.

Výrobce

Riseria Campanini již po tři generace vybírá nejlepší odrůdy rýže s maximální péčí z tradičních oblastí pěstování rýže v severní Itálii, konkrétně regiony Lombardie, Benátsko a Emilia. Riseria Campanini má svou vlastní skladovací metodu, která ji odlišuje od ostatních producentů v oboru. Neloupaná rýže je skladována v systému malých sil, což umožňuje zpracovat rýži pocházející z každé zemědělské farmy samostatně. Tímto způsobem lze zajistit homogenní vaření konečného produktu a jeho sledovatelnost. Zpracování rýže navazuje na minulou tradici, bez jakéhokoli chemického ošetření, ale pod nejmodernější kontrolou a v plném souladu s pravidly HACCP pro produkci potravin. To zaručuje přírodní, bezpečný produkt, který zachovává všechny své organoleptické vlastnosti. Kvalita produktů Riseria Campanini je našimi klienty každý den ověřována a pravidelně certifikována národními i mezinárodními kontrolními instituty. Riseria Campanini je držitelem certifikací IFS, BIO (organické) a KOSHER.

Skladování

Skladujte při pokojové teplotě.

Výrobce

Riseria Campanini
Via Ghisiolo 67
46030 Ghisiolo MN
Itálie

Složení

Rýže

Nutriční hodnoty na 100 g

Energetická hodnota1483 kJ/350 kCal
Tuky2.2 g
z toho nasycené mastné kyseliny0.7 g
Sacharidy74 g
z toho cukry1 g
Bílkoviny7.8 g
Sůl0.03 g
Vláknina2.2 g