

PepeNero
PepeNero Tortellini s ricottou a špenátem
250 gBĚŽNĚ ČERSTVÉ 7 DNŮ
Doručení už do 60 minut
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Vyzkoušejte tortellini se sýrem ricotta a špenátem, které pro vás připravil šéfkuchař Antonio z restaurace PepeNero.
Pro dokonalou náplň kuchaři míchají čerstvý sýr ricotta, špenát, charakteristickou směs koření a spoustu lásky. Snadná příprava vám bude trvat jen několik minut, než budete mít jídlo připravené k podávání. Pohodlné a snadné na domácí přípravu.
Jídla Laboratoria se rodí díky dlouholetým zkušenostem kuchařů restaurace PepeNero. Klasické recepty italské kuchyně jsou připravovány z prvotřídních surovin. Vychutnejte si kvalitu tohoto jednoduchého italského jídla v pohodlí vašeho domova.
Použití
Ohřejte ve vroucí vodě po dobu 5 minut.
O výrobci
Cílem restaurace PepeNero je přinést do Prahy tu pravou italskou kuchyni z kvalitních italských surovin v neformální atmosféře. Tým PepeNero se skládá z profesionálů s vášní pro dobré jídlo, stravování a pohostinnost. Snaží se každému zákazníkovi zaručit autentický, neformální a příjemný zážitek. Šéfkuchař Antonio Zannotti a jeho tým připravují také řadu hotových jídel k ohřevu Laboratoria, které přináší kus Itálie také na české stoly.
Skladování
Uchovejte při teplotě 2–4 °C, po otevření spotřebujte do 24 hodin.
Výrobce
PepeNero
Bílkova 132/4
110 00 Praha Josefov
Česká republika
Trvanlivost
Složení
Vaječné těstoviny |
Semolinová mouka z tvrdé pšenice |
00 Mouka |
Pasterizovaná vejce |
Olivový olej |
Voda |
Náplň |
Ricotta |
Špenát |
Grana Padano |
Brambory |
Cibule |
Muškátový oříšek |
Černý pepř |
Sůl |
Máslo |
Kukuřičný škrob |
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota | 794 kJ/190 kCal |
Tuky | 4.87 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 2.18 g |
Sacharidy | 25.7 g |
z toho cukry | 3.31 g |
Bílkoviny | 4 g |
Sůl | 0.62 g |
Vláknina | 8.54 g |
Alergeny
Obiloviny obsahující lepek |
Vejce |
Mléko |
Může obsahovat stopy: |
Podzemnice olejná |
Skořápkové plody |